6 tips για να κάνεις μόνη σου πεντικιούρ… like a pro

Μαρία Ροδίτη
6 tips για να κάνεις μόνη σου πεντικιούρ… like a pro

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις!

Το ξέρουμε! Έχεις κουραστεί, έχεις εξαντληθεί, έχεις απηυδήσει με τον εγκλεισμό λόγω κορονοϊού και είναι απόλυτα λογικό. Ειδικά τώρα που ο καιρός φτιάχνει θα ήθελες να δεις τις κολλητές σου, να πας για καφέ, για ποτό ή μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα χωρίς απαγορεύσεις και περιορισμούς.

Και πες, εντάξει… Αυτά δεν μπορείς να τα κάνεις. Θα ήθελες τουλάχιστον να μπορείς να πας στη μανικιουρίστ σου να περιποιηθείς τον εαυτό σου, να ξεχάσεις κάπως τον πόνο σου και να καλλωπιστείς. Αλλά, δυστυχώς, ούτε αυτό επιτρέπεται. Δεν σου απαγορεύει κανένας, όμως, να μετατρέψεις το σπίτι σου σε… nail bar. Να κάνεις στον δικό σου προσωπικό χώρο ένα πεντικιούρ. Αυτό το έχεις σκεφτεί;

Με το μανικιούρ είμαστε σίγουρες πως έχεις ήδη πειραματιστεί μετά από έναν χρόνο (!) πανδημίας. Το πεντικιούρ, όμως, μάλλον το έχεις αμελήσει. Έτσι δεν είναι; Δεν πήγε ο νους σου πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος να ανακουφίσεις τα πόδια σου, να τα ξεκουράσεις και να ξεκουραστείς και εσύ ολόκληρη. Γιατί το πεντικιούρ δε σημαίνει μόνο να έχεις όμορφα βαμμένα νύχια. Όχι, βέβαια.

Οπότε… Περιηγήσου στην παρακάτω gallery, κράτα σημειώσεις και αφιέρωσε το αποψινό βράδυ σε εσένα κάνοντας ένα απολαυστικό πεντικιούρ. Δεν είναι καθόλου δύσκολο! Με τα έξι βήματα που σου προτείνουμε θα σου φανεί πραγματικά παιχνιδάκι! Και ειδικά μετά τη δουλειά θα προσφέρεις μία όαση στα πόδια σου.

Διάβασε ακόμα: Η Lady Gaga άλλαξε χρώμα μαλλιών και είναι μία άλλη