Εμφάνισες ξαφνικά σπυράκι; Δύο γρήγοροι τρόποι να το εξαφανίσεις

Μαρία Ροδίτη
Εμφάνισες ξαφνικά σπυράκι; Δύο γρήγοροι τρόποι να το εξαφανίσεις

Δύο υλικά που έχεις στο σπίτι σου θα σου δώσουν την άμεση λύση που έψαχνες.

Τα σπυράκια είναι ένα βάσανο για πολλά κορίτσια. Ακόμα κι αν είμαστε πιστές στην beauty routine μας, ακόμη κι αν καθαρίζουμε σχολαστικά πρωί και βράδυ την επιδερμίδα μας, αυτά τα ενοχλητικά σπυράκια μπορούν να εμφανιστούν κυριολεκτικά… από το πουθενά. Σου έχει συμβεί κι εσένα αυτό, έτσι δεν είναι;

Οι λόγοι, βέβαια, που εμφανίζονται αυτοί οι ανεπιθύμητοι «επισκέπτες» είναι πολλοί. Μπορεί να περιμένεις περίοδο, μπορεί να έχεις έντονο στρες για κάτι ή να έβαλες κάποιο skincare προϊόν στο δέρμα σου, το οποίο να σε πείραξε. Το ζήτημα, όμως, τώρα είναι τι θα κάνεις από εδώ και στο εξής.

Προφανώς και δεν θα σπάσεις αυτό το αντιαισθητικό σπυρί, ούτε και θα το καλύψεις με μεγάλη ποσότητα κονσίλερ ή make up. Μην το διανοηθείς καν και θα σου εξηγήσουμε γιατί επιμένουμε. Αν σπάσεις το σπυράκι, θα το μολύνεις με αποτέλεσμα στην γύρω περιοχή να αρχίσουν να εμφανίζονται κι άλλα σπυράκια. Αυτό σίγουρα δεν το θέλεις.

Αν, από την άλλη, βάλεις concealer ή foundation, θα το κάνεις να φαίνεται ακόμα πιο πολύ και το αποτέλεσμα μόνο κολακευτικό δεν θα είναι. Οπότε, αυτό που έχεις να κάνεις είναι… να χρησιμοποιήσεις δύο υλικά που έχεις στο ψυγείο και στα ντουλάπια της κουζίνας σου και να δεις το σπυράκι σου να φεύγει σε χρόνο dt. Στην παρακάτω gallery θα ανακαλύψεις αυτά τα hero συστατικά και θα δεις πως πραγματικά κάνουν «δουλειά».

Διάβασε ακόμα: Rihanna: Το νέο επαγγελματικό της βήμα στον χώρο της ομορφιάς θα σε ενθουσιάσει