DIY Time! Πλεξούδα ψαροκόκαλο για να είσαι stylish το Πάσχα αλλά και κάθε μέρα

Μαρία Ροδίτη
DIY Time! Πλεξούδα ψαροκόκαλο για να είσαι stylish το Πάσχα αλλά και κάθε μέρα

Η #braidseason ξεκίνησε και εμείς αποφασίσαμε να την εγκαινιάσουμε με αυτήν την τέλεια πλεξούδα!

Ο καιρός είναι ένα… όνειρο! Ο ήλιος λάμπει καθημερινά, η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά και το Πάσχα βρίσκεται μόλις λίγες μέρες μακριά. Φέτος, μάλιστα, με την αργία της Πρωτομαγιάς, που μεταφέρθηκε για την 4η Μαΐου, θα απολαύσουμε ένα υπέροχο, πασχαλινό τετραήμερο.

Θα δούμε φίλους και συγγενείς, θα φάμε υπέροχα εδέσματα και θα πιούμε τον καφέ μας κάτω από τον λαμπερό ήλιο με το #6 στο 13033. Πάντα, βέβαια, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό. Ε, λοιπόν, αυτές τις μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης δεν πρέπει να είμαστε όμορφες και περιποιημένες; Όχι απλά πρέπει, αλλά επιβάλλεται!

Ναι, σίγουρα θα φροντίσουμε να φορέσουμε ένα chic outfit, δεν θα αφήσουμε όμως στην τύχη τους και τα μαλλιά μας. Αυτήν την εποχή, λοιπόν, δεν υπάρχει καλύτερη ιδέα από το να επιλέγουμε στην καθημερινότητά μας τις πλεξούδες. Η #braidseason ξεκίνησε και αυτό το Πάσχα το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να δοκιμάσουμε την πλεξούδα ψαροκόκαλο… με μια μικρή παραλλαγή.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις μια υπέροχη πλεξούδα που ανακαλύψαμε στο Instagram account της αγαπημένης μας @annalovesbraids ! Πρόκειται για μια πολύ girly και elegant πλεξούδα ψαροκόκαλο, που μπορείς να κάνεις όχι μόνο το Πάσχα, αλλά και κάθε μέρα από εδώ και στο εξής.

https://www.instagram.com/p/CNfyJdFCKHS

Η αλήθεια είναι πως ίσως να σου πάρει λίγη περισσότερη ώρα από την κλασική πλεξούδα ψαροκόκαλο, όμως αξίζει τον κόπο. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα είσαι άνετη, chic και δροσερή στην καθημερινότητά σου, ενώ και τα μαλλιά σου δεν θα σε ενοχλούν, ούτε και θα μπλέκονται με τη μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό. Happy Easter, girl!

Διάβασε ακόμα: Αν υπάρχει απόλυτο hairstyle για το φετινό καλοκαίρι, τότε είναι το French disco