8 tips για να απαλλαγείς γρήγορα από την ψαλίδα στα μαλλιά

Μαρία Ροδίτη
8 tips για να απαλλαγείς γρήγορα από την ψαλίδα στα μαλλιά

Δεν είναι ακατόρθωτο, όσο κι αν δεν το πιστεύεις!

Τα μαλλιά για εμάς τις γυναίκες είναι βασικό κομμάτι της εμφάνισής μας. Είναι αυτά που ή θα μας χαλάσουν τη μέρα, ή θα μας κάνουν να νιώσουμε απέραντη αυτοπεποίθηση. Για σκέψου… Κι εσύ δεν πετάς από χαρά όταν ξυπνάς και βλέπεις στον καθρέφτη τα υπέροχα, υγιή και γεμάτα λάμψη μαλλιά σου; Απόλυτα λογικό!

Στην αντίθετη περίπτωση, όμως, όταν δηλαδή βλέπεις ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη την τρίχα σου, μόνο χαμόγελο δεν σκας. Πόσο μάλλον όταν συνειδητοποιείς ότι έχεις ψαλίδα, η οποία μένει και επιμένει. Η αλήθεια είναι πως η ψαλίδα είναι ένα πρόβλημα, που οι περισσότερες έχουμε αντιμετωπίσει κάποια στιγμή στη ζωή μας.

Οι λόγοι; Πολλοί! Ο τρόπος με τον οποίο βουρτσίζουμε καθημερινά τα μαλλιά μας, οι απανωτές βαφές, οι χημικές θεραπείες που μπορεί να κάνουμε στο κομμωτήριο, αλλά και η επαναλαμβανόμενη χρήση θερμαντικών εργαλείων είναι μόνο μερικές αιτίες εμφάνισης της ψαλίδας.

Δεν χρειάζεται πανικός, παρ' όλα αυτά! Η ψαλίδα στις άκρες των μαλλιών αντιμετωπίζεται και εξαλείφεται! Και όχι… αποκλειστικά και μόνο με το κούρεμα. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι και μυστικά, που θα δεις στην παρακάτω gallery, και τα οποία θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς σχετικά γρήγορα από την ψαλίδα στα μαλλιά. Ξεκίνα να τα εφαρμόζεις από τώρα για να περάσεις ένα υπέροχο καλοκαίρι με μαλλιά γεμάτα υγεία και ζωντάνια!

Διάβασε ακόμα: Έχεις κοντά μαλλιά; Υπάρχει τρόπος να κάνεις τέλειο messy bun (video)