Πήγε κάτι στραβά με το self tan; 4 tips για να σώσεις την κατάσταση

Μαρία Ροδίτη
Πήγε κάτι στραβά με το self tan; 4 tips για να σώσεις την κατάσταση

Συμβαίνουν συχνά «ατυχήματα» με τα προϊόντα μαυρίσματος, αλλά για όλα υπάρχει λύση!

Μετά το #bikinibody, που είναι ένας βασικός στόχος για όλες μας κάθε καλοκαίρι, έρχεται και το μαύρισμα. «Μη με βγάλεις φωτογραφία! Θα είμαι άσπρη σαν το γάλα», σου είπε πρόσφατα η κολλητή σου όταν πήγατε για το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα. Και ένα δίκιο το είχε. Το ηλιοκαμένο δέρμα, άλλωστε, είναι αλλιώς! Είναι πιο sexy, πιο όμορφο και πιο… κατάλληλο για Instagram posts.

Αμέσως, λοιπόν, σκέφτηκες τι να κάνεις για να είσαι πιο μαυρισμένη στην επόμενη εξόρμησή σου στην παραλία. Ξέρουμε πού πήγε το μυαλό σου! Στη λύση του self tan ή spray tan, που τα τελευταία χρόνια είναι super hot. Και πολύ καλά έκανες.

Βλέπεις, ένα αυτομαυριστικό προϊόν σού δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις ομοιόμορφο μαύρισμα, χωρίς να βγεις ούτε μισή ώρα στον ήλιο. Σου χαρίζει ηλιοκαμένη όψη και κάνει τους άλλους γύρω σου να αναρωτιούνται πότε πρόλαβες να κάνεις τόσα μπάνια στη θάλασσα, ενώ… ακόμα δεν έχει μπει ούτε καν ο Ιούνιος.

Το θέμα είναι ότι -πολλές φορές- γίνονται λαθάκια με το self tan. Λίγη απροσεξία από μέρους σου στην εφαρμογή του, λίγο η λανθασμένη επιλογή χρώματος… το αποτέλεσμα μόνο επιθυμητό δεν είναι. Και εκεί έρχεται ο πανικός. Μήπως υπερβάλλεις λιγάκι; Ok! Κάτι πήγε στραβά, αλλά όλα αντιμετωπίζονται. Και με τα τέσσερα tips, που θα βρεις στην gallery, θα καταφέρεις να διορθώσεις το μαύρισμα με self tan στο σώμα ή στο πρόσωπό σου. Θα δεις… Δεν είναι καθόλου δύσκολο.

Cover photo: @marcinbanenorge

Διάβασε ακόμα: 7 εύκολες και κομψές αλογοουρές για όλο το καλοκαίρι (video)