6 tips για ένα απόλυτα φυσικό και καλοκαιρινό μακιγιάζ

Μαρία Ροδίτη
6 tips για ένα απόλυτα φυσικό και καλοκαιρινό μακιγιάζ

Το make up που χρειάζεσαι για τις ατέλειωτες βόλτες στην πόλη, αλλά και στο νησί.

Τα beauty trends πάνε κι έρχονται κάθε σεζόν! Και τι δεν θα επικρατήσει φέτος. Νύχια σε pastel αποχρώσεις, μαλλιά που μεσουράνησαν από τα 60’s μέχρι τα 90’s και εντυπωσιακά, έντονα χείλη, που με… την «επέλαση» της μάσκας είχες στερηθεί πολύ.

Σίγουρα όλα αυτά τα γνωρίζεις και ίσως να έχεις ήδη δοκιμάσει κάτι από αυτά. Ξέρεις, όμως, ποια είναι η all-time classic επιλογή στο μακιγιάζ; Αυτή η τάση που δεν φεύγει ποτέ. Υπάρχει εδώ και χρόνια και πάει σε όλες! Ο λόγος… για το φυσικό μακιγιάζ.

Δες και άκρως καλοκαιρινά χτενίσματα για να συνδυάσεις με το φυσικό μακιγιάζ σου!

Το φυσικό & καλοκαιρινό μακιγιάζ

Το natural μακιγιάζ είναι η ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι. Είναι δροσερό, είναι φρέσκο, είναι κομψό και αν και απλό εντυπωσιάζει αμέσως. Γιατί; Διότι σου επιτρέπει να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά σου με τον λιγότερο επεμβατικό τρόπο.

Άσε που το φυσικό μακιγιάζ ταιριάζει σε κάθε μα κάθε ηλικία. Είναι για όλες, δίχως αμφισβήτηση. Γι’ αυτό, άλλωστε, οι περισσότεροι Οίκοι Μόδας το προτιμούν και το λανσάρουν στα περισσότερα fashion shows τους σχεδόν κάθε χρόνο.



Πώς θα το πετύχεις

Το φυσικό μακιγιάζ θέλει να το κάνεις με… μεράκι και καλή διάθεση. Και μπορείς να κυκλοφορείς με αυτό από τη δουλειά σου, το after work drink μέχρι και τον γάμο της κολλητής σου στον οποίο είσαι καλεσμένη. Είναι παντός καιρού και άκρως καλοκαιρινό!

https://www.instagram.com/p/CP7XWp-t4c8

Αν θες, φυσικά, μπορείς να κάνει φυσικό μακιγιάζ και στην παραλία. Έτσι για να είναι ακόμα πιο instagrammable οι φωτογραφίες σου σαν της Μαριέττας Χρουσαλά, που μου έδωσε την έμπνευση για το σημερινό θέμα.

Στην παρακάτω gallery θα δεις όλα τα βήματα για να κάνεις ένα άκρως επιτυχημένο φυσικό μακιγιάζ. Και μετά θα δεις ότι θα έρχονται οι συνάδελφοι και φίλες σου να σε ρωτάνε ποιος make up artist σε έβαψε. Πίστεψέ με! Α! Βάλε κι ένα λουλούδι στα μαλλιά για να γίνεις το απόλυτο summer girl!