Επέστρεψες από τις διακοπές; Τα beauty treatments που χρειάζεται να κάνεις ASAP

Μαρία Ροδίτη
Επέστρεψες από τις διακοπές; Τα beauty treatments που χρειάζεται να κάνεις ASAP

Ραντεβού στο κομμωτήριο και… όχι μόνο!

Ξέρω… Επέστρεψες μόλις από τις καλοκαιρινές διακοπές σου, βρίσκεσαι στο σαλόνι του σπιτιού σου ή αραχτή στο κρεβάτι σου και έχεις ανάμεικτα συναισθήματα. Τεράστια χαρά γιατί πέρασες φανταστικά, αλλά και μια κατήφεια γιατί το καλοκαίρι τελειώνει όπου να’ ναι.

Σε θέλω ψύχραιμη! Όλοι σε αυτήν τη φάση είμαστε και ξέρουμε πως θα περάσει. Τώρα πρέπει να σκεφτείς άλλα πράγματα… Πώς θα γυρίσεις στο γραφείο; Μπορεί ναι μεν να είσαι άκρως ανανεωμένη από τις διακοπές, αλλά τα νύχια, τα μαλλιά και η επιδερμίδα σου εκπέμπουν SOS από την ταλαιπωρία του ήλιου και της θάλασσας.

Ώρα, λοιπόν, να… κανονίσεις τα απαραίτητα beauty treatments.

10 beauty rituals για να κάνεις μόνη σου στο σπίτι και να φτιάξεις τη διάθεσή σου

Τα beauty treatments που χρειάζεσαι ASAP

#1 Ραντεβού στο κομμωτήριο

Είναι βέβαιο πως η ρίζα έχει φτάσει… πάτωμα. Χρειάζεσαι, λοιπόν, ανανέωση στο χρώμα ή – γιατί όχι;- μια ολική αλλαγή στο χρώμα μαλλιών σου. Δική σου η απόφαση.

ΟΜΩΣ! Χρειάζεσαι οπωσδήποτε και ένα φρεσκάρισμα στο κούρεμα. Τα μαλλιά σου έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά από το αλάτι της θάλασσας και τον ήλιο, πιθανότατα είναι αφυδατωμένα, οπότε… έστω και δυο-τρεις πόντους πρέπει να σου τα πάρει η κομμώτρια. Μήπως να αλλάξεις και κούρεμα;

via GIPHY

Δες εδώ ποιο κούρεμα «ψηφίζουν» οι celebrities για το ερχόμενο φθινόπωρο και ξανασκέψου το!

Τέλος, κάνε και μια θεραπεία ενυδάτωσης. Τα μαλλιά σου θα σε ευγνωμονούν!

#2 Ραντεβού στον δερματολόγο

Και το δέρμα σου έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τις βουτιές στο θαλασσινό νερό, αλλά και από την έκθεση στον ήλιο. Χρειάζεσαι, λοιπόν, μια θεραπεία ενυδάτωσης, μια περιποίηση εξειδικευμένη για τις ανάγκες σου από τον δερματολόγο σου.

Ευκαιρία να κάνεις και laser αποτρίχωσης, αν το έχεις ξεχάσει εδώ και πολύ καιρό!

#3 Επίσκεψη στο nail bar

Μπορώ να φανταστώ σε τι δραματική κατάσταση βρίσκονται τα νύχια σου. Το χρώμα έχει ξεθωριάσει, το βερνίκι έχει ξεφτίσει και εσύ… είσαι σε μια τρελή κατάσταση. Πώς θα πας έτσι στη δουλειά;

Η λύση, λοιπόν, είναι μία! Να κλείσεις ραντεβού στο nail bar που επισκέπτεσαι και να φροντίσεις το μανικιούρ και το πεντικιούρ σου και με το παραπάνω.

Κάν’τα όλα μόνη σου… Μπορείς!

Αν το budget σου είναι περιορισμένο, γιατί… τα έδωσες όλα στις διακοπές, don’t worry!

Μπορείς κάποια από αυτά να τα κάνεις και μόνη σου στο σπίτι. Εντάξει, όχι το κούρεμα και τη βαφή (ειδικά αν κάνεις balayage ή κάποια άλλη τεχνική), ούτε και το laser.



Μπορείς, ωστόσο, να περιποιηθείς μόνη σου την επιδερμίδα προσώπου και σώματος, κάνοντας scrub και μάσκες ενυδάτωσης, αλλά και τα νύχια σου, κάνοντας εσύ το μανικιούρ και το πεντικιούρ σου.

Στην gallery, μάλιστα, σου έχω και όλα τα απαραίτητα προϊόντα που θα χρειαστείς, σε περίπτωση που… κάνεις εσύ το beauty treatment σου! Για δες…

Cover photo: freepik.com