Μία ματιά στο νεσεσέρ σας

Μία ματιά στο νεσεσέρ σας

Τι προϊόντα ομορφιάς παίρνουν θέση στο νεσεσέρ σας στις καλοκαιρινές σας μικρές ή μεγάλες εξορμήσεις;

Οι επιλογές σας μπορεί να είναι κλασσικές, ρομαντικές, αθλητικές ή έντονα επηρεασμένες από τον ρόλο της μαμάς. Το σίγουρο είναι ότι σας χαρακτηρίζουν.

Σπορτίβ
Η ευκολία, η πρακτικότητα, τα ελαφρά προϊόντα αλλά και αυτά που θα διορθώσουν μικροτραυματισμούς είναι στην πρώτη γραμμή. Επίσης, δεν αντιστέκεστε σε πρωτοποριακά προϊόντα που εισαγάγουν νέους τρόπους περιποίησης και καινοτομίες.

Ρομαντική
Μικρές λάμψεις και γυαλάδες σας κερδίζουν μαζί με τις συσκευασίες σε χρώματα και σχέδια παιχνιδιάρικα ειδικά όταν το περιεχόμενο είναι αποτελεσματικό. Η προστασία της αιθέριας ομορφιάς σας όμως είναι πάντα πάνω απ' όλα.

Κλασσική
Περιποίηση σε όλα τα στάδια, από τον σχολαστικό καθαρισμό μέχρι την μάσκα και after sun για το σώμα. Το μαύρο κυριαρχεί στις συσκευασίες αλλά αυτό στο οποίο δεν συμβιβάζεστε είναι η υψηλή ποιότητα και η αισθησιακή απόλαυση.

Mαμά
Επιλέγετε προϊόντα που εξοικονομούν χρόνο αλλά που τρέφουν το δέρμα σε πρόσωπο και σώμα, όπως και κάποια που μπορείτε να μοιράζεστε με τα παιδιά σας. Λόγω των πραγμάτων της οικογένειας που μειώνουν τον χώρο που σας αναλογεί, οι μικρές συσκευασίες προτιμούνται.