Ψαλίδι βλεφαρίδων: Πώς θα το χρησιμοποιήσεις σωστά για ν’ απογειώσεις το βλέμμα σου

Μαρία Ροδίτη
Ψαλίδι βλεφαρίδων: Πώς θα το χρησιμοποιήσεις σωστά για ν’ απογειώσεις το βλέμμα σου

Αυτό το ιδιαίτερο beauty tool μπορεί να κάνει θαύματα στις βλεφαρίδες σου.

Αν έχεις πλούσιες, μακριές και καμπυλωτές βλεφαρίδες ίσως να μη σε αφορά άμεσα αυτό το θέμα. Αν, όμως, οι βλεφαρίδες σου είναι κοντές και θέλεις να τις κάνεις πιο εντυπωσιακές και μακριές, μείνε εδώ. Ναι, μια μαύρη μάσκαρα που υπόσχεται όγκο και μήκος μπορεί να κάνει θαύματα στις βλεφαρίδες σου και κατ’ επέκταση στο βλέμμα σου.

Η χρήση ενός ψαλιδιού βλεφαρίδων, όμως, πριν τη μάσκαρα πραγματικά μπορεί ν’ απογειώσει το αποτέλεσμα. Ναι, λέω για αυτό το ιδιαίτερο beauty tool, το οποίο πολλά κορίτσια βλέπουν και κάπως… φοβούνται να χρησιμοποιήσουν. Αν κι εσύ ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις τον φόβο σου και να το βάλεις στο μακιγιάζ σου. Πίστεψέ με! Θα αποκτήσεις τις πολυπόθητες βλεφαρίδες που βλέπεις στα διαφημιστικά και ζηλεύεις. Ναι… Μόνο με αυτό το beauty tool.

Floating lashes: Το πιο minimal trend στις βλεφαρίδες ήρθε για να μείνει – Πώς θα το υιοθετήσεις

Πώς θα χρησιμοποιήσεις σωστά το ψαλίδι βλεφαρίδων

Ξεκίνα με «γυμνές» βλεφαρίδες

Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες είναι ότι χρησιμοποιούν το ψαλίδι βλεφαρίδων αφού απλώσουν μάσκαρα. Όχι! Πρώτα θα γυρίσεις με το ψαλίδι τις άβαφες βλεφαρίδες σου και έπειτα θα χρησιμοποιήσεις τη μάσκαρα.

Όσο χρησιμοποιείς το ψαλίδι να κοιτάς προς τα κάτω

Κοιτάζοντας προς τα κάτω θα μπορέσεις να «επεξεργαστείς» καλύτερα τις βλεφαρίδες σου. Άσε που δεν υπάρχει περίπτωση να «τσιμπήσεις» δέρμα.

vlefarides

Σφίξε απαλά

Φέρε το ανοιχτό ψαλιδάκι κοντά στις βλεφαρίδες και κλείσε το. Σφίξε απαλά και στόχευσε να φτάσεις όσο το δυνατόν πιο κοντά στο δέρμα χωρίς, βέβαια, να ακουμπήσεις.

curler

Ανοιγόκλεισε για 5 δευτερόλεπτα

Μόλις κάνεις σωστή τοποθέτηση του ψαλιδιού στις βλεφαρίδες ανοιγόκλεισε ελαφρά για 5 δευτερόλεπτα.

Άπλωσε μάσκαρα

Τώρα μπορείς να απλώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου. Βάλε δύο στρώσεις και είσαι έτοιμη!Μη φύγεις! Στην gallery θα βρεις και 5 iconic mascaras που από την πρώτη κιόλας χρήση θα λατρέψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ