Φύσηξε αέρας στα μαλλιά

Φύσηξε αέρας στα μαλλιά

Εσείς πως στεγνώνετε τα μαλλιά σας; Κάντε το σωστά για να είναι πάντα όμορφα και υγιή.

Το στέγνωμα των μαλλιών αποτελεί το τρίτο βήμα στη βασική περιποίηση των μαλλιών και είναι πού σημαντικό τόσο για την εικόνα των μαλλιών μας, αλλά ακόμη περισσότερο για την υγεία τους.

Φυσικό στέγνωμα:

Η υπερβολική χρήση θερμότητας είναι δυνατό να αφυδατώσει τα μαλλιά σας. Όσο μικρότερη θερμοκρασία χρησιμοποιείτε τόσο καλύτερα ενυδατωμένα είναι τα μαλλιά σας και τόσο πιο απαλά και λαμπερά είναι.

Δοκιμάστε να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά για μισή ώρα περίπου και μετά χρησιμοποιήστε πιστολάκι. Για μακριά ή σγουρά μαλλιά, όσο περισσότερο χρόνο αφήνετε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά τόσο το καλύτερο.

Στέγνωμα με πιστολάκι:

Σε όλους μας αρέσει να χρησιμοποιούμε θερμαινόμενες συσκευές για έλα λαμπερό look. Ωστόσο, η υπερβολική χρήση θερμότητας μπορεί να αφυδατώσει τα μαλλιά σας, αφήνοντάς τα θαμπά και χωρίς γυαλάδα.

Στα περισσότερα πιστολάκια υπάρχουν ενσωματωμένες ρυθμίσεις θερμοκρασίας. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε τον ζεστό αέρα κάθε φορά, γι' αυτό επιλέξτε μια πιο χαμηλή θερμοκρασία κι ας κάνετε λίγα λεπτά παραπάνω να φτιάξετε το look που σας εκφράζει.