Το μυστικό της Hailey Bieber για juicy χείλη απαιτεί μόλις 15 δευτερόλεπτα

Μαρία Ροδίτη
Το μυστικό της Hailey Bieber για juicy χείλη απαιτεί μόλις 15 δευτερόλεπτα

Σε ελάχιστο χρόνο μπορείς κι εσύ να έχεις ζουμερά και εντυπωσιακά χείλη σαν αυτά της Hailey Bieber.

Αν ρωτήσεις έναν make up artist να σου πει το μυστικό για juicy lips, μάλλον θα σου πει να κάνεις overlining. Και για να λέμε και την αλήθεια, το overlining δεν είναι και το πιο εύκολο και γρήγορο (κυρίως) πράγμα του κόσμου μιας και θέλει πολλή προσοχή, χρόνο και ακρίβεια για να μην έχεις τ’ αντίθετα αποτελέσματα.

Ευτυχώς, λοιπόν, που υπάρχουν και κάποιες celebrities, οι οποίες από τα χρόνια δουλειάς στον κόσμο του θεάματος και από την «τριβή» με make up experts, έχουν να μας προτείνουν tips & tricks, τα οποία κυριολεκτικά λύνουν τα χέρια. Στην κατηγορία αυτή ανήκει και η Hailey Bieber, η οποία σε ένα πολύ κατατοπιστικό βίντεο στο TikTok αποκάλυψε το μυστικό της για πιο «γεμάτα» χείλη. Και ναι, θα χρειαστείς μόλις 15 δευτερόλεπτα για να το πετύχεις.

Μην ξεχνάς την ενυδάτωση των χειλιών! 10 lip oils που πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου

Το μυστικό της Hailey Bieber για ζουμερά χείλη

«Όταν βάζω μολύβι χειλιών, κάνω over-line μόνο εδώ», λέει και δείχνει on camera η Hailey Bieber τον φιόγκο ή τόξο του έρωτα- όπως ονομάζεται το σημείο- ή αλλιώς την καμάρα που υπάρχει στο άνω χείλος. Και προσθέτει: «Μετά απλώς ακολουθώ το σχήμα των χειλιών μου».



Αυτό, λοιπόν, που λέει η Hailey Bieber είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνεις overline και στο άνω και στο κάτω χείλος. Αρκεί να τονίσεις το τόξο του έρωτα μόνο με ένα μολύβι κοντά στη φυσική απόχρωση των χειλιών σου για να έχεις ένα πιο juicy αποτέλεσμα. Κι αν κρίνουμε από το τελικό μακιγιάζ του supermodel, το τρικ της πραγματικά «δουλεύει».

Lip shopping

Αφού τώρα είδες καλά το βίντεο της Hailey Bieber, μήπως ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε ένα ή και παραπάνω μολύβια χειλιών; Πίστεψέ με! Το μολύβι χειλιών είναι ίσως και πιο σημαντικό από το κραγιόν σου.



Κι αυτό, γιατί δίνει το σωστό σχήμα στα χείλη σου έτσι ώστε να «υποδεχθούν» και να διατηρήσουν για περισσότερες ώρες το κραγιόν. Στην gallery, λοιπόν, θα βρεις 5 μολύβια σε nude αποχρώσεις, που συνδυάζονται με κάθε κραγιόν που μπορεί να έχεις στο νεσεσέρ σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Lip glow up! Τα lip gloss που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τα ματ κραγιόν για τον υπόλοιπο χειμώνα

Το λάθος lip balm μπορεί να αφυδατώσει περισσότερο τα χείλη σου – Tips για να διαλέξεις το σωστό