Το viral trick με την μπατονέτα και το foundation για τέλεια κάλυψη των ατελειών του προσώπου

Μαρία Ροδίτη
Το viral trick με την μπατονέτα και το foundation για τέλεια κάλυψη των ατελειών του προσώπου

Δυσχρωμίες, σημάδια από σπυράκια ή σπυράκια θα είναι σαν να μην υπάρχουν εφαρμόζοντας αυτό το πανεύκολο trick του TikTok με το foundation και την μπατονέτα.

Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι μία είναι η λύση όταν υπάρχουν σπυράκια και σημάδια στην επιδερμίδα: η υπερβολική κάλυψή τους με foundation. Βάζουν, λοιπόν, μεγάλη ποσότητα make up, το ταμπονάρουν και με πούδρα από πάνω και το αποτέλεσμα είναι χειρότερο από πριν.

Παραδέξου το! Κι εσύ έχεις πέσει σε αυτήν την παγίδα και εγώ… Το παραδέχομαι. Ευτυχώς, όμως, που τα τελευταία χρόνια υπάρχει το TikTok και οι experts του, που μοιράζονται με όλες εμάς σωτήρια make up hacks. Αυτό έκανε και η make up artist, Megan Lavallie, η οποία με ένα βίντεο στο TikTok αποκάλυψε το μυστικό που έχει για να κρύβει ατέλειες στο πρόσωπό της.

9 genius make up hacks - Θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη

Το TikTok hack με την μπατονέτα και το foundation

Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, η make up artist χρησιμοποιεί δύο μόνο items για να κρύψει ατέλειες και σημάδια στην επιδερμίδα του προσώπου της: μια μπατονέτα και λίγο foundation.

Η Megan Lavallie έχει βάλει μια μικρή ποσότητα foundation στο χέρι της, εκεί «βουτάει» την μπατονέτα κι έπειτα ταμποναριστά καλύπτει τα σημάδια του προσώπου της. Το αποτέλεσμα- ομολογουμένως- είναι πολύ καλό. Σίγουρα το βλέπεις κι εσύ…

Μάλιστα, η make up expert είπε χαρακτηριστικά στους followers της να χρησιμοποιήσουν αυτό το trick αντί να βάλουν concealer στα σημεία που υπάρχει «πρόβλημα». Τι λες, θα το δοκιμάσεις;

Shopping time

Μισό λεπτό! Χωρίς ένα καλό, καλυπτικό κι ενυδατικό foundation δεν μπορείς να δοκιμάσεις το παραπάνω TikTok hack. Γι’ αυτό κι εγώ έκανα την έρευνα αγοράς μου, έψαξα και βρήκα 5 τέλεια foundation σε υγρή μορφή.

Θα τα βρεις στην παρακάτω gallery και είμαι βέβαιη πως θα τα λατρέψεις από την πρώτη κιόλας χρήση τους.