Το TikTok hack με τη mascara για να μη μουτζουρώνεσαι όταν έχει πολλή ζέστη

Μαρία Ροδίτη
Filippo Fortis/IMAXTREE.COM

Βάλε στο «παιχνίδι» τη setting powder σου και δεν θα γίνεις ποτέ ξανά χάλια με τη mascara σου.

Ο καύσωνας έχει πολλά κακά. Τα μαλλιά φριζάρουν και γίνονται αφάνα, ιδρώνεις πολύ γρήγορα και το μακιγιάζ… πολλές φορές «λιώνει». Και σε αυτό ακριβώς θα εστιάσω στο θέμα μας σήμερα. Στο μακιγιάζ και συγκεκριμένα στη μάσκαρα που λόγω των υψηλών θερμοκρασιών μπορεί να διαλυθεί και να σε μουτζουρώσει.

Παραδέξου το! Πόσες φορές δεν έχεις μουτζουρωθεί με τη μάσκαρα το καλοκαίρι και τρέχεις να βρεις ένα μπάνιο για να φτιάξεις το μακιγιάζ σου; Ρητορική είναι η ερώτηση. Το θέμα, όμως, τώρα είναι πώς θα το αποφύγεις αυτό ή μάλλον πώς δεν θα σου ξανασυμβεί ποτέ. Όχι, η λύση δεν είναι μόνο η αδιάβροχη μάσκαρα.

The mascara files: Πώς θα διαλέξεις τη σωστή και πώς θα κάνεις τις βλεφαρίδες σου σαν ψεύτικες

Το TikTok hack για να γλιτώσεις τις μουτζούρες με τη μάσκαρα

Η λύση είναι η setting powder σου. Θα σου τα εξηγήσω όλα! Το τελευταίο διάστημα viral έχει γίνει στο TikTok το hack που λέει ότι πριν βάλεις μάσκαρα θα βουτήξεις το βουρτσάκι στη setting powder σου, θα το ξαναβάλεις μέσα στη μάσκαρα και μετά θα την απλώσεις στις βλεφαρίδες σου. Έτσι, δεν υπάρχει περίπτωση μέσα στη μέρα να μουτζουρωθείς, άρα θα έχεις… ήσυχο το κεφάλι σου! Να, δες το βίντεο. Πράγματι, αυτό το hack λειτουργεί.

https://www.tiktok.com/@suzi_sina/video/7039008862774529327

Προσοχή, όμως! Αν είσαι πολύ ευαίσθητη, θα πρέπει να προσέξεις να διαλυθεί καλά η setting powder μέσα στη μάσκαρα, ώστε να μην καταλήξει να μπει μέσα στα μάτια σου. Γιατί τότε… θα προκαλέσεις ερεθισμό και σίγουρα αυτό δεν το θέλεις.

Συνεπώς, τι είναι το καλύτερο για σένα; Να χρησιμοποιείς αυτό το hack μόνο στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες και όταν θα είσαι όλη μέρα στους δρόμους και στη ζέστη. Ή σε πολύ επίσημα events στα οποία είσαι καλεσμένη και θέλεις για ώρες αψεγάδιαστο μακιγιάζ.

Shopping time

Και τώρα που έμαθες το genius hack του TikTok, ώρα για shopping! Στην gallery θα βρεις 3 setting powders και 3 mascara για να δοκιμάσεις κι εσύ αυτό το μυστικό. Και όχι μόνο, βέβαια!

Η setting powder είναι το τέλειο item για να σταθεροποιείς το μακιγιάζ σου όλο το καλοκαίρι.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης