Το viral TikTok hack με τη μάσκαρα για πιο πλούσιες και καμπυλωτές βλεφαρίδες

Μαρία Ροδίτη
Το viral TikTok hack με τη μάσκαρα για πιο πλούσιες και καμπυλωτές βλεφαρίδες

Το viral TikTok hack με τη μάσκαρα

Gregory Scaffidi / Imaxtree.com

Θα χρειαστείς τη mascara σου κι ένα καθαρό, λεπτό πινελάκι μακιγιάζ για να μεταμορφώσεις κυριολεκτικά τις βλεφαρίδες σου.

Το TikTok έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία 2 χρόνια με ολοένα και περισσότερες τάσεις ομορφιάς να ξεπετάγονται από την πλατφόρμα και να υιοθετούνται από μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού. Όσο για τα hacks; Κι από αυτά θα βρεις πολλά στο TikTok. Το πιο πρόσφατο σού αποκαλύπτει πώς μπορείς να κάνεις τις βλεφαρίδες σου να δείχνουν πιο πλούσιες μόνο με μια μάσκαρα.

Η αλήθεια είναι πως όλες το θέλουμε αυτό. Όταν, άλλωστε, οι βλεφαρίδες δείχνουν πιο πλούσιες αμέσως και το βλέμμα μας γίνεται πιο εντυπωσιακό. Νόμος! Πάμε, λοιπόν, να δούμε μαζί πώς θα αντιγράψεις κι εσύ το hack της TikToker και make up artist, Megan Lavallie, για super πλούσιες βλεφαρίδες σε χρόνο dt.

The mascara files: Πώς θα διαλέξεις τη σωστή και πώς θα κάνεις τις βλεφαρίδες σου σαν ψεύτικες

Το TikTok hack για πλούσιες βλεφαρίδες

Για να μεταμορφώσεις τις βλεφαρίδες σου δεν θα χρειαστείς ούτε ψαλίδι, ούτε κάποια mascara που υπόσχεται ακαταμάχητο αποτέλεσμα. Αρκεί μια απλή μάσκαρα κι ένα λεπτό πινελάκι μακιγιάζ.

Αυτό που έχεις να κάνεις, λοιπόν, όπως δείχνει στο βίντεο η make up artist, Megan Lavallie, είναι να πάρεις με το καθαρό πινελάκι λίγη ποσότητα μάσκαρα και να την απλώσεις στο κέντρο του βλεφάρου σαν eyeliner. Στη συνέχεια, βάζεις 2-3 στρώσεις μάσκαρα μόνο στις άνω βλεφαρίδες και… voila. Το βλέμμα σου απλά δεν θα υπάρχει και οι βλεφαρίδες σου θα είναι ονειρικές.

Mascarashopping

Ναι, μπορεί μια απλή μάσκαρα να κάνει τη δουλειά της και με το παραπάνω trick να απογειώσεις τις βλεφαρίδες σου, όμως τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά και με μια ακόμα πιο ενισχυμένη μάσκαρα για εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τις 5 αγαπημένες μας mascara, που υπόσχονται ασυναγώνιστες βλεφαρίδες και – φυσικά- σαγηνευτικό βλέμμα.