Κοίτα με στα μάτια με smoky ή χωρίς

Κοίτα με στα μάτια με smoky ή χωρίς

Με τις Pro Lesson Palettes της Sephora, όποιο κι αν είναι το χρώμα των ματιών σας θα μάθετε να τα μακιγιάρετε εύκολα σαν επαγγελματίας.

Η Sephora συγκέντρωσε τέσσερις ειδικά σχεδιασμένες παλέτες μακιγιάζ για αυτό το Φθινόπωρο, ώστε να αναδεικνύουν όλα τα χρώματα ματιών. Αυτά τα κιτ «όλα σε ένα», περιέχουν όλα τα βασικά στοιχεία που χρειάζονται για ένα επαγγελματικό μακιγιάζ ματιών, περιλαμβάνοντας εικονογραφημένες οδηγίες βήμα προς βήμα, που κάνουν τη δική σας δουλειά ακόμη πιο απλή.

Κάθε παλέτα περιέχει δύο ολοκαίνουργιους εκπαιδευτικούς οδηγούς, έξι σκιές ματιών και ένα μολύβι, σε χρώματα που αναδεικνύουν το αντίστοιχο χρώμα των ματιών και θα σας ανταμείψουν χάρη στον ατελείωτο συνδυασμό αποχρώσεων. Οι σκιές είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού, ενώ το μολύβι οφείλει την κρεμώδη υφή του στο βούτυρο shea και στο εκχύλισμα δεντρολίβανου.

Οι οδηγίες στις Pro Lesson Palettes είναι εύκολες, ακριβείς εικονογραφημένες και σας δείχνουν τον τρόπο δημιουργίας καθημερινού και βραδινού μακιγιάζ ματιών. Απλά επιλέξτε την παλέτα για τα δικά σας μάτια και ανοίξτε την μαγνητική συσκευασία της που υπόσχεται ότι θα παραμείνει ασφαλής.

Καστανά μάτια: φυσικές καφέ αποχρώσεις και μακιγιάζ smoky eye σε μοβ αποχρώσεις.
Μπλε μάτια: φυσικές μπεζ αποχρώσεις και μακιγιάζ smoky eye σε μπλε αποχρώσεις.
Πράσινα μάτια: φυσικές ανοιχτές πράσινες αποχρώσεις και μακιγιάζ smoky eye σε σκούρες καφέ αποχρώσεις.
Smoky eye: μακιγιάζ smoky eye σε καφέ και μαύρες αποχρώσεις.

Διαθέσιμα αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora