Wet T-shirt: Το viral TikTok hack για πολύ λαμπερά & απαλά μαλλιά

Μαρία Ροδίτη
Wet T-shirt: Το viral TikTok hack για πολύ λαμπερά & απαλά μαλλιά

Ένα βαμβακερό T-shirt αρκεί για να κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν υπέροχα. Δεν το λέμε εμείς, το υποστηρίζουν σθεναρά οι TikTokers!

Όλες αγαπάμε τα λαμπερά και απαλά μαλλιά. Και για αυτά προσπαθούμε διαρκώς δοκιμάζοντας νέα προϊόντα που λανσάρονται στην αγορά, ακολουθώντας τις συμβουλές του κομμωτή μας και κάνοντας θεραπείες στο κομμωτήριο ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Κάπου εδώ έρχεται, όμως, και το TikTok να μπει στο «παιχνίδι» και να μας χαρίσει πραγματικά αποτελεσματικά hacks και tricks για την υγεία και την εικόνα των μαλλιών μας. Το πιο πρόσφατο; Το wet T-shirt hack, που υπόσχεται πολύ λαμπερά μαλλιά.

Hair rescue: Πώς έσωσα τα μαλλιά μου στις διακοπές, λούζοντάς τα… ανάποδα!

Πώς θα κάνεις κι εσύ το wet T-shirt hack

Όπως καταλαβαίνεις και από την ονομασία του hack, «σύμμαχός» σου θα είναι ένα βρεγμένο T-shirt. Τι έχεις να κάνεις εσύ; Να λουστείς κανονικά, δηλαδή να βάλεις σαμπουάν στα μαλλιά σου, να συνεχίσεις με conditioner στις άκρες αφήνοντάς το να δράσει από 2-10 λεπτά και να ξεπλύνεις με κρύο νερό, κι έπειτα να τυλίξεις τα μαλλιά με ένα βρεγμένο με ζεστό νερό T-shirt.

Αφήνεις το T-shirt στα μαλλιά σου για 30 λεπτά και μετά λούζεσαι ξανά με κρύο νερό. Προσπάθησε να τα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά, χωρίς σεσουάρ, και πραγματικά θα δεις τη διαφορά στην απαλότητα και τη λάμψη τους. That’s it!

Πάμε για λίγο shopping;

Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, θα πρέπει να είσαι προσεκτική και στην επιλογή conditioner. Χρειάζεσαι ένα βαθιά ενυδατικό conditioner που θα γεμίσει υγρασία την τρίχα σου χαρίζοντάς της κατ’ επέκταση και λάμψη.

Και για να σε βοηθήσω, έψαξα, βρήκα και συγκέντρωσα στην παρακάτω gallery 5 υπέροχα conditioners, που χαρίζουν θρέψη, λάμψη κι απαλότητα στην τρίχα και που θα απογειώσουν το wet T-shirt hack όταν το δοκιμάσεις.