Φουρκέτα ή πιρούνι; 5 genius hacks για τέλεια γραμμή eyeliner

Μαρία Ροδίτη
Φουρκέτα ή πιρούνι; 5 genius hacks για τέλεια γραμμή eyeliner

Απλά υλικά που όλες έχουμε σπίτι είναι η λύση στο αιώνιο πρόβλημα με το eyeliner: στην ίσια γραμμή.

Όπως στην γκαρνταρόμπα υπάρχουν τα basics, έτσι συμβαίνει και με το μακιγιάζ. Στο νεσεσέρ και στο makeup κάθε γυναίκας υπάρχουν μερικά καλλυντικά που είναι must. Για παράδειγμα, το eyeliner. Ένα eyeliner έχουμε όλες, δεν μπορούμε όμως όλες να κάνουμε γραμμή αλφάδι. Τη γραμμή εκείνη που θα μοιάζει σαν να έχει σχηματιστεί με χάρακα ή σαν να μας την έχει κάνει επαγγελματίας make up artist.

Αν κι εσύ αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα με εμένα, join the club! Αλλά μη σκας. Γιατί για εμάς, που λίγο το χέρι μας παίζει και δεν μπορεί να μείνει ακούνητο, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στο Instagram πολλά εύκολα hacks. Παρακάτω, θα δεις 5 μυστικά για αψεγάδιαστη γραμμή eyeliner με υλικά που σίγουρα υπάρχουν μέσα στο σπίτι σου. Καλή επιτυχία!

eyeliner.jpg

Το viral trick του TikTok για να κάνεις τέλεια γραμμή eyeliner με το δάχτυλο

5 μυστικά για να κάνεις την τέλεια γραμμή eyeliner

Τελείες

https://www.instagram.com/p/B4gW-vkhPMz

Η μέθοδος με τις τελείες είναι πολύ βολική και safe για να δημιουργήσεις την τέλεια γραμμή eyeliner. Απλώς σχημάτισε τελείες σε μια νοητή γραμμή στο μάτι σου και έπειτα ένωσέ τις. That’s it. Θα έχεις φτιάξει το τέλειο cat eye σε χρόνο dt.

Φουρκέτα

https://www.instagram.com/p/Bw281Iqg_Yd

Άνοιξε τη φουρκέτα ώστε να σχηματίζει μια ευθεία γραμμή και στην άκρη της – όχι στην κυματιστή πλευρά της- άπλωσε υγρό eyeliner. Στη συνέχεια, τοποθέτησε τη βαμμένη φουρκέτα στην εξωτερική γωνία του ματιού σου και… voila. Μόλις έκανες την τέλεια, λεπτή γραμμή. Γραμμή αλφάδι.

Τσιμπιδάκι μαλλιών

https://www.instagram.com/p/BVIXtNoAprj

Αν δεν έχεις φουρκέτα, το τσιμπιδάκι μαλλιών θα σου φανεί πολύ χρήσιμο.

Πιρούνι

https://www.instagram.com/p/Bbv3-7UhuiZ

Η άκρη του πιρουνιού είναι ίσια, οπότε μπορείς άνετα να τη χρησιμοποιήσεις ως οδηγό για να κάνεις σωστή γραμμή eyeliner.

Χαρτόνι

https://www.instagram.com/p/BejaoDCguV7

Τοποθέτησε ένα κομματάκι χαρτόνι στην άκρη του ματιού σου και σχημάτισε γραμμή eyeliner. Έχεις ακούσει για το trick με το σελοτέιπ; Ακριβώς το ίδιο είναι.