Το trick της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο μακιγιάζ για eye lift

Μαρία Ροδίτη
Το trick της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο μακιγιάζ για eye lift

Η τεχνική που χρησιμοποιεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το eyeliner δίνει την εντύπωση πιο ξεκούραστου βλέμματος και ανόρθωσης στο μάτι.

Πόσες και πόσες φορές δεν σου έχει συμβεί να είσαι εξαντλημένη και αυτό να φαίνεται στο βλέμμα σου; Ρητορική είναι η ερώτηση. Σε όλες έχει συμβεί και είναι και λογικό με τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας που ζούμε. Αν, μάλιστα, εκ φύσεως έχεις και μάτια με καθοδική τάση, είναι φυσικό να αναζητάς τρόπους για eye lift και λάμψη στο βλέμμα.

Και ναι, μπορεί αυτό να επιτυγχάνεται με το skincare, μπορεί όμως να γίνει πραγματικότητα και με τη βοήθεια του eyeliner, όπως το έχει δοκιμάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο/παρουσιάστρια έχει βρει το τελευταίο διάστημα το trick που κάνει ανόρθωση στο βλέμμα και είναι απλά πανεύκολο.

#RoseNails: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφερε τον ρομαντισμό στα νύχια με μια μόνο απόχρωση

Το makeup trick της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για eye lift

Με ένα scroll στο Instagram της, αλλά και παρακολουθώντας τη στη θέση της κριτή στο My Style Rocks, θα δεις ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει γίνει eyeliner addict. Στις περισσότερες εμφανίσεις της φορά μαύρο eyeliner στο άνω βλέφαρο και, μάλιστα, με τέτοιον τρόπο που κάνει eye lift.

iliana2.jpg

Ειδικότερα, η 35χρονη παρουσιάστρια/μοντέλο τραβά πολύ λεπτή γραμμή μαύρου eyeliner στο άνω βλέφαρο, η οποία ξεπερνά την εξωτερική γωνία του ματιού. Τραβάει, δηλαδή, γραμμή με φορά προς τα πάνω και έτσι- αυτόματα- κάνει eye lift. Τα μάτια αμέσως φαίνονται πιο μεγάλα και ξεκούραστα, αλλά και γατίσια. Πιο εντυπωσιακά.

Μαύρο eyeliner έχεις;

Αν θέλεις κι εσύ τέτοιο αποτέλεσμα στα μάτια σαν της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις το eyeliner σου. Είτε φορέσεις σκιά, είτε όχι, τράβηξε λεπτή γραμμή eyeliner μέχρι λίγο έξω από την εξωτερική γωνία του ματιού και κάνε αυτόματα eye lift.

Κι αν θες ένα re-fuel στο νεσεσέρ σου, δεν έχεις παρά να κάνεις scroll στην παρακάτω gallery. Θα βρεις 5 τέλεια και εύχρηστα μαύρα eyeliners, που αξίζει να έχεις στη συλλογή με τα καλλυντικά σου.