Ψάχνετε τον Mr. Bright;

Ψάχνετε τον Mr. Bright;

Σταματήστε το ψάξιμο. Θα τον βρείτε στη Sephora στα καλλυντικά της Benefit με το κιτ Finding Mr Bright.

Αυτό το μοναδικό κιτ προσφέρει λαμπερή και καθαρή επιδερμίδα έτοιμη να την ερωτευθούν και είναι το ιδανικό για όλες. Περιέχει τέσσερα απαραίτητα προϊόντα λάμψης για την επιδερμίδα σε μίνι μεγέθη, συν ένα μίνι οδηγό μακιγιάζ για να αποκτήσετε μαγευτική λάμψη.

  • Erase paste
    Ένα κρεμώδες με μεταξένια απαλότητα κονσίλερ που σας χαρίζει υπέροχη λαμπερή επιδερμίδα χωρίς ατέλειες με ένα πέρασμα και καλύπτει αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους και τις ατέλειες. Χάρη στις λαμπερές ροζ αποχρώσεις του, δίνει glamour λάμψη στην επιδερμίδα.
  • Girl meets pearl
    Αυτό το ανάλαφρο κονσίλερ, με χρυσαφένιες-ροζ ιριδίζουσες αποχρώσεις απλώνεται απλά στην επιδερμίδα χαρίζοντάς της λάμψη ενώ η χρυσαφένια υφή του είναι πραγματικά εκθαμβωτική. Αναμίξτε το με μια κρέμα ενυδάτωσης για πιο έντονη, νεανική λάμψη.
  • Posietint
    Χάρη σε αυτό το κόκκινο-ροζ άγγιγμα τα ζυγωματικά και τα χείλη αποκτούν δροσερό χρώμα και λάμψη. Είναι πολύ εύκολο να το χρησιμοποιήστε χάρη στην gel-υγρή σύνθεσή του που απλώνεται ομοιόμορφα σε όλες τις επιδερμίδες.
  • Highbeam
    Αυτό το υγρό προϊόν είναι το απαραίτητο εργαλείο σας - που επιλέγουν ταsuper model για να έχουν υπέροχη αψεγάδιαστη ομορφιά- για να τονίσει τα χαρακτηριστικά χαρίζοντάς τους αγγελική όψη.

Διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.