Αυτά τα «after sun» θα δροσίσουν την επιδερμίδα και θα παρατείνουν το μαύρισμά σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Αυτά τα «after sun» θα δροσίσουν την επιδερμίδα και θα παρατείνουν το μαύρισμά σου

7 προϊόντα για να προσθέσεις στο νεσεσέρ των διακοπών σου.

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές για το πόσο αναγκαία είναι η αντηλιακή προστασία για την επιδερμίδα μας και τις 365 μέρες του χρόνου. Όσο βρισκόμαστε κάτω από τις ακτίνες του ήλιου, το αντηλιακό θέλει να εφαρμόζεται και να ανανεώνεσαι συστηματικά. Το θαλασσινό νερό, το χλώριο της πισίνας, η υγρασία και οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου αφυδατώνουν την επιδερμίδα και την κάνουν να ξεφλουδίζει. (Δεν υπάρχει χειρότερο!)

pexels-jess-loiterton-8651618.jpg

Η επιδερμίδα λοιπόν, εκτός από την αντηλιακή προστασία, έχει ανάγκη από extra περιποίηση η οποία θα της επαναφέρει τη σωστή υγρασία και την ενυδάτωση στο δέρμα. Τα after sun, είναι τα προϊόντα τα οποία πρέπει να υπάρχουν πάντα στο νεσεσέρ των διακοπών, στην ίδια θέση ακριβώς που βρίσκονται και τα αντηλιακά. Οι φόρμουλες που διαθέτουν, ανακουφίζουν την επιδερμίδα από τους ερεθισμούς και ενυδατώνουν το ξηρό δέρμα.

Απέκτησε μία sunkissed επιδερμίδα

Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι τα after sun θα βοηθήσουν να πετύχεις ένα ομοιόμορφο μαύρισμα, ενώ έχουν τη δυνατότητα να παρατείνουν την ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας. Έτσι με ένα μόνο προϊόν θα καταφέρεις να διατηρήσεις το μαύρισμά σου, ακόμη και όταν επιστρέψεις πίσω στο γραφείο. Τα after sun, έχουν μία απίστευτα δροσερή υφή που θα γίνει η πιο εθιστική σου συνήθεια μετά το ντους.

pexels-angela-roma-7479968.jpg

Στην αγορά υπάρχει μία μεγάλη γκάμα για να διαλέξεις. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις μερικά από τα best sellers after sun που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Εμείς τα έχουμε δοκιμάσει ξανά και ξανά και έχουν σταθερή θέση στο νεσεσέρ των διακοπών μας.

Shopping Time: