Sun care! 7 αντηλιακά σε XL συσκευασία για όλα τα μέλη της οικογένειας

Sun care! 7 αντηλιακά σε XL συσκευασία για όλα τα μέλη της οικογένειας

Ακόμη κι όταν βρισκόμαστε κάτω από σκιά ή κάνουμε κάποιο θαλάσσιο σπορ ή ακόμη κι όταν φυσάει, το αντηλιακό είναι απαραίτητο!

Το αντηλιακό αποτελεί σημαντικό κομμάτι της skincare routine μας, όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά όλο το χρόνο. Αυτή την εποχή όμως, είναι ακόμη πιο αναγκαίο να υπάρχει μέσα στο νεσεσέρ των διακοπών, γιατί η έκθεσή μας στον ήλιο είναι τις περισσότερες ώρες μέσα στη μέρα. Εκτός, από τις travel συσκευασίες που υπάρχουν στην αγορά, θα βρεις και τις XL. Αν ταξιδεύεις με τους γονείς σου ή με την δική σου οικογένεια, θέλεις ένα αντηλιακό το οποίο θα είναι για όλα τα μέλη.

359805293_18373947673042966_4105097986500060315_n.jpg

@ebonylet

Κάλυψη με ένα μόνο ψέκασμα!

Με την αντηλιακή προστασία, οι sea side δραστηριότητες θα γίνουν ακόμη πιο ευχάριστες, χωρίς να δημιουργηθούν εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα. Ακόμη κι όταν βρισκόμαστε κάτω από σκιά ή κάνουμε κάποιο θαλάσσιο σπορ ή ακόμη κι όταν φυσάει, το αντηλιακό πρέπει να υπάρχει πάνω στην επιδερμίδα μας. Για να μη γεμίσεις την τσάντα θαλάσσης με δεκάδες αντηλιακά διαφορετικού μεγέθους, μπορείς να επιλέξεις μία XL συσκευασία σε μορφή mist, η οποία εκτός το ότι θα είναι πολύ εύκολη στη χρήση της, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσεις μία ομοιόμορφη εφαρμογή με ένα μόνο ψέκασμα.

Τα colourful eyeliners είναι μία καλοκαιρινή τάση που θα σου φτιάξει αμέσως τη διάθεση

pexels-pavel-danilyuk-7406094.jpg

Επίσης, θα εξοικονομήσεις χώρο στην τσάντα σου, αλλά και χρήματα στην τσέπη σου, γιατί δε θα χρειαστεί να επενδύσεις σε διαφορετικά αντηλιακά. Προσοχή! Το αντηλιακό χρειάζεται, ανά μία ώρα ένα refresh! Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και επίλεξε το αντηλιακό που θα σε συντροφεύσει φέτος στις διακοπές μαζί με την οικογένειά σου. Πολλά από τα αντηλιακά που υπάρχουν στην αγορά είναι για πρόσωπο και σώμα.

Shopping Time: