4 tips για την βραδινή skincare routine που θα κάνουν την επιδερμίδα σου να λάμπει την επόμενη μέρα

Ευαγγελία Αλπίδου

Ο ήλιος, το θαλασσινό νερό, τα cocktails και οι ελάχιστες ώρες ύπνου, συμβάλουν σημαντικά στο να δείχνει η επιδερμίδα ταλαιπωρημένη και θαμπή. Ακολούθησε τα παρακάτω tips για να αποκτήσεις τη χαμένη λάμψη σου...

Είτε έχεις γυρίσει από τις καλοκαιρινές σου διακοπές, είτε βρίσκεσαι ακόμη κάτω από τον καυτό ήλιο, η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από περιποίηση και φροντίδα. Ο ήλιος, το θαλασσινό νερό, τα cocktails και οι ελάχιστες ώρες ύπνου, συμβάλουν σημαντικά στο να δείχνει η επιδερμίδα ταλαιπωρημένη και θαμπή. Μπορεί να ξεφεύγεις λίγο από τους ρυθμούς της πόλης, αφήνοντάς πίσω το απαιτητικό πρόγραμμα της δουλειάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι πρέπει να ξεχάσεις τα πράγματα που έκανες προηγουμένως στην καθημερινότητά σου. Μιλάω φυσικά, για την skincare routine!

Hair trend! Το «Fox cut» είναι το κούρεμα που θα δούμε παντού φέτος το φθινόπωρο

undefined

Αν νιώθεις το δέρμα σου ξηρό, το πρόσωπό σου αφυδατωμένο και τα μαλλιά σου θαμπά, μάλλον χρειάζεσαι λίγη παραπάνω αφοσίωση στην περιποίηση ομορφιάς σου. Πώς θα το πετύχεις; Παρακάτω έχω συγκεντρώσει όλα τα beauty tips, τα οποία αν ακολουθήσεις πιστά για λίγες μέρες στη βραδινή skincare routine σου, θα αποκτήσεις ξανά λείο δέρμα και μεταξένια μαλλιά. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Μάσκα ομορφιάς

1692175446126-830364595-APIVITA-FACE-MASK-WITH-ORANGE.png

APIVITA, FACE MASK WITH ORANGE

Αν η επιδερμίδα του προσώπου σου είναι ξηρή, τότε ίσως να αφήσεις στην άκρη την συνηθισμένη κρέμα νυκτός και να χρησιμοποιήσεις μία θρεπτική και αποφρακτική μάσκα για μερικές νύχτες της εβδομάδας. Κάνοντας μασάζ το βράδυ με μία μάσκα προσώπου (3-4 φορές την εβδομάδα) το δέρμα σου από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα δείχνει λείο και λαμπερό. Επίλεξε μία μάσκα προσώπου σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Προστάτεψε τα χείλη

SEPHORA-COLLECTION-LANEIGE-Lip-Sleeping-Mask-Sleeping-Mask.png

SEPHORA COLLECTION, LANEIGE LIP SLEEPING MASK

Τα χείλη έχουν την τάση να αφυδατώνονται τους μήνες του καλοκαιριού και ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τοποθέτησε lip balm στα χείλη πριν κοιμηθείς και την επόμενη κιόλας μέρα τα χείλη σου θα δείχνουν απαλά και ζουμερά.

Χάρισε ενυδάτωση στο δέρμα σου

DOVE-DermaSpa-Goodness.png

DOVE, DERMASPA GOODNESS³

Η ηλιοθεραπεία και το κολύμπι διώχνουν την υγρασία από το δέρμα. Αν αισθάνεσαι τα άκρα σου πάρα πολύ ξηρά, τότε ίσως να χρειάζεσαι extra ενυδάτωση. Τα body butters που είναι αρκετά παχύρευστα έχουν τη δυνατότητα να επαναφέρουν τη σωστή υγρασία και τη λάμψη στο δέρμα. Κάνε ένα χλιαρό ντους πριν κοιμηθείς και εφάρμοσε το αγαπημένο body butter σε στεγνή επιδερμίδα. Την επόμενη μέρα δε θα πιστεύεις στα μάτια σου για το πόσο απαλά θα είναι τα άκρα σου.

Αφιέρωσε χρόνο στην περιποίηση των μαλλιών σου

KERASTASE-FUSIO-SCRUB-APAISANT.png

KERASTASE, FUSIO SCRUB APAISANT

Ξεκίνα με ένα scrub για το τριχωτό της κεφαλής, κάνοντας μασάζ στη ρίζα των μαλλιών. Με αυτό τον τρόπο θα απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και τις βρωμιές. Στη συνέχεια εφόσον ξεπλύνεις καλά τα μαλλιά σου, πρόσθεσε την αγαπημένη σου μάσκα στις άκρες των μαλλιών. Αφού την αφήσεις για όσα λεπτά αναγράφει πάνω στη συσκευασία, στη συνέχεια την αφαιρείς αρκετά καλά και τοποθετείς ένα leave-in conditioner για να στεγνώσεις τα μαλλιά με το σεσουάρ. Τέλος, σε στεγνά μαλλιά εφαρμόζεις το λάδι μαλλιών, αποφεύγοντας τη ρίζα. Να είσαι σίγουρη πως την επόμενη μέρα τα μαλλιά σου θα μοσχοβολάνε και θα είναι απίστευτα λεία και λαμπερά.