Αυτά είναι τα δύο skincare προϊόντα που χρησιμοποιεί η Victoria Beckham πριν το μακιγιάζ

Ευαγγελία Αλπίδου

Το μασάζ που κάνει η Victoria στο πρόσωπό της βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος (μειώνοντας το πρήξιμο), χαρίζει σφριγηλή και νεανική όψη, ενώ απορροφούνται καλύτερα τα προϊόντα στην επιδερμίδα του προσώπου.

Η Victoria Beckham, εκτός από fashion icon έχει γίνει πλέον μία από τις αγαπημένες μας beauty lovers. Η Victoria, είναι μία γυναίκα που αγαπάει και περιποιείται τον εαυτό της. Η αγάπη της για τη μόδα φαίνεται από τη δημιουργία του δικού της luxury brand, ενώ δεν υπάρχει ούτε μία εμφάνιση που να μην έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τα fashionable κομμάτια που απαρτίζεται η γκαρνταρόμπα της.

Η Victoria, εκτός από την αγάπη της για τον κόσμο της μόδας έχει και για τον κόσμο της ομορφιάς. Με αφορμή το λανσάρισμα του δικού της beauty brand, η Victoria έχει γίνει το δικό μας beauty crush. Καθημερινά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μας δείχνει beauty tips και μυστικά που ακολουθεί η ίδια πιστά στην καθημερινότητά της.

6 σύγχρονες προτάσεις για να φορέσεις τη σκιά ματιών σαν επαγγελματίας makeup artist

Τα δύο προϊόντα που χρησιμοποιεί η Victoria

Αυτή τη φορά, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνει τα δύο προϊόντα που χρησιμοποιεί καθημερινά πριν το μακιγιάζ της. Ναι, σωστά διάβασες! Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η αγαπημένη celebrity είναι μόνο δύο! Στο video βλέπουμε την Victoria Beckham να έχει βγει μόλις από το ντους και σε καθαρή επιδερμίδα να εφαρμόζει με ευλαβικό τρόπο τον ορό και την ενυδατική κρέμα. Πρώτα, τοποθετεί σε όλη την επιφάνεια του προσώπου τον αναζωογονητικό ορό (του δικού της brand), δίνοντας περισσότερη έμφαση κάτω από την περιοχή των ματιών. Για να απορροφηθεί καλύτερα το προϊόν ασκεί μικρή πίεση με την παλάμη της πάνω στην επιδερμίδα, ενώ γύρω από την περιοχή των ματιών κάνει κυκλικές κινήσεις με φορά προς τα επάνω.

https://www.instagram.com/reel/C1wnv2SoQi1/

Στη συνέχεια, εφαρμόζει την ενυδατική κρέμα με τις ίδιες ακριβώς κινήσεις. Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι η Victoria Beckham δεν μας έδειξε ότι χρησιμοποιεί αντηλιακή προσώπου. Έχουμε αναφέρει ξανά και ξανά πόσο σημαντική και απαραίτητη είναι η χρήση της χειμώνα-καλοκαίρι. Βέβαια, μπορεί να είναι ένα βήμα που ακολουθεί στη ρουτίνα του μακιγιάζ της.

Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε από την skincare routine της Victoria Beckham είναι το facial massage που ακολουθεί κατά τη διάρκεια της εφαρμογής των προϊόντων. Το μασάζ βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος (μειώνοντας το πρήξιμο), χαρίζει σφριγηλή και νεανική όψη, ενώ απορροφούνται καλύτερα τα προϊόντα στην επιδερμίδα του προσώπου. Με λίγα λόγια, είναι κάτι που αξίζει να ενσωματώσουμε και εμείς στη δικής μας skincare routine!

https://www.instagram.com/p/C1ffut4IF4F/

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα αγαπημένα μας θαυματουργά skincare προϊόντα που χρησιμοποιούμαι στην περιποίηση του προσώπου πριν το μακιγιάζ. Ρίξε μία ματιά...