Step by step: Αποκτήστε το look για το fashion show του Vrettos Vrettakos από τον Γιάννη Μαρκετάκη

Step by step: Αποκτήστε το look για το fashion show του Vrettos Vrettakos από τον Γιάννη Μαρκετάκη

Στο «Fashion of his Love», την επίδειξη του Βρεττού Βρεττάκου, τα μακιγιάζ επιμελήθηκε η Max Factor με έμπνευση από το «Studio 54». Δείτε το και αντιγράψτε το.

    Λαμπερό και εξεζητημένο, με έντονα μάτια σε γήινες αποχρώσεις, λάμψεις στις γωνίες των ματιών και του προσώπου και χείλια σχεδόν φυσικά με τη διακριτική λάμψη ενός lip-gloss. Αποκτήστε το ιδιαίτερο μακιγιάζ της επίδειξης του Βρεττού Βρεττάκου με τίτλο «Fashion of his Love» για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012 και εντυπωσιάστε ακολουθώντας τις συμβουλές του Γιάννη Μαρκετάκη και της Max Factor. Η έμπνευση ήρθε από τη δεκαετία του 1970 και τις γυναίκες του «Studio 54», του διάσημου club της Νέας Υόρκης.

    Επιλέξτε το Xperience Weightless Foundation στην απόχρωση που σας ταιριάζει, μια ανάλαφρη βάση που χαρίζει άψογο αποτέλεσμα, ενώ έχει ταυτόχρονα και εξαιρετικά ανάλαφρη αίσθηση. Είναι μια ιδανική βάση για αυτό το look, καθώς χαρίζει φρεσκάδα και ελαφριά γυαλάδα στην επιδερμίδα

    mf_1

    .

    mf_2

    Δώστε φως γύρω από τα μάτια με το Mastertouch concealer και χρησιμοποιήστε το Panstick 001 για να δώσετε λάμψη από τα ζυγωματικά μέχρι ψηλά τους κροτάφους.

    Με ένα πινέλο περάστε με ελαφριά στρώση πούδρας Crème Puff στο περίγραμμα του προσώπου, προσέχοντας να διατηρήσετε τα ζυγωματικά, τα μήλα και την περιοχή των ματιών πιο λαμπερά και όχι ματ. Χρησιμοποιήστε το Flawless Perfection Blush σε απόχρωση Subtle Amber και περάστε το με ένα πινέλο ξεκινώντας πάνω από τα ζυγωματικά και κάνοντας κινήσεις προς τους κροτάφους.

    mf_3
      mf_4

      Στα μάτια θα δώσουμε ιδιαίτερη ένταση και σχήμα. Χρησιμοποιείστε τη διπλή κρεμώδη σκιά Smoky eye Effect σε απόχρωση Bronze Haze και με τη στρογγυλή άκρη περάστε όλο το κινητό βλέφαρο μέχρι κάτω από το κόκκαλο των φρυδιών. Περάστε μια παχιά γραμμή στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων.

      Με ένα πινέλο ειδικό για σκιές περάστε όλο το κινητό βλέφαρο με την σκιά Earthspirits Eyeshadow σε απόχρωση Terra Firma και αναμίξτε την με την κρεμώδη. Μαλακώστε με το πινέλο τις άκρες της σκιάς και τραβήξτε τη προς τα έξω, σχεδόν μέχρι πριν από τους κροτάφους.Κάντε το ίδο και στο κάτω βλέφαρο τραβώντας τη γραμμή προς τα πάνω και πίσω.

      mf_6

        Δώστε ένταση στο κάτω βλέφαρο χρησιμοποιώντας το Liquid Effect Eye Pencil σε απόχρωση Brown Blaze: ξεκινήστε από την εξωτερική γωνία των ματιών συνεχίζοντας προς τα μέσα και τραβώντας την εσωτερική γραμμή ελαφρά προς τα κάτω ώστε να ανοίξει περισσότερο το βλέμμα.

        mf_7

        Με ένα μικρό πινέλο απλώστε τη σκιά Earthspirits Eyeshadow σε απόχρωση Barney Fields στο μικρό κενό που δημιουργείται ανάμεσα στα μάτια και τη σκιά. Έτσι δίνεται μια έξτρα χρυσαφιά λάμψη στο βλέμμα.

        mf_8

          Χρησιμοποιήστε μια εκρού ιριδίζουσα σκιά, την Max Colour Effect Mono Eyeshadow σε απόχρωση Crème Champagne και περάστε μια γραμμή κάτω από τη σκούρα γραμμή της σκιάς που έχετε δημιουργήσει τραβώντας τη προς τους κροτάφους παράλληλα με τη σκούρα σκιά. Έτσι το βλέμμα αποκτά ακόμα περισσότερη ένταση και γίνεται πολύ εντυπωσιακό.

          mf_10

          Περάστε τις βλεφαρίδες με αρκετές στρώσεις με τη False Lash Effect Fusion mascara σε μαύρη απόχρωση, δίνοντας περισσότερη ένταση στις κάτω βλεφαρίδες.

          mf_9

              Τέλος, διατηρείστε τα χείλια φυσικά και άτονα, κάνοντάς τους ένα απαλό περίγραμμα με το Colour Elixir Lip Liner σε απόχρωση Brown 'n' Nude και περνώντας τα μετά με το Max Colour Effect Lipgloss σε απόχρωση Romantic Pink.

              mf_11

              Είστε έτοιμες!

              mf_12