Όλες οι γυναίκες έχουν ανάγκη το μακιγιάζ

Όλες οι γυναίκες έχουν ανάγκη το μακιγιάζ

Κάθε γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη, σε κάθε στιγμή της ζωής της και η Estee Lauder βοηθάει έμπρακτα σε αυτό.

Μέσα στα πλαίσια της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού και σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, η Estee Lauder δημιούργησε τις Εξειδικευμένες Συμβουλές Ομορφιάς-Μακιγιάζ.

Η Estee Lauder αφού άκουσε προσεκτικά τις ανάγκες και τα προβλήματα ομορφιάς που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στο στάδιο της θεραπείας τους, προσάρμοσε tips περιποίησης και τεχνικές μακιγιάζ βασισμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες.

Τεχνικές για δημιουργία φρυδιών με μολύβι, όπως και μολύβι μέσα και σύριζα στη γραμμή των βλεφαρίδων για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι υπάρχουν βλεφαρίδες –όταν παρατηρείται πρόβλημα σε αυτά τα σημεία- είναι κάποιες από αυτές που δείχνουν οι Σύμβουλοι Ομορφιάς Estee Lauder. Επίσης, το πρήξιμο που προκαλείται στο πρόσωπο από τη φαρμακευτική αγωγή, μπορεί να «σμιλευτεί» με bronzers δημιουργώντας «κοψίματα» -φτιάχνοντας δηλαδή γωνίες στο πρόσωπο.

Έτσι, σε κάθε stand Estee Lauder στα καταστήματα καλλυντικών πανελλαδικά, οι Σύμβουλοι Ομορφιάς Estee Lauder είναι σε θέση να προτείνουν και να διδάξουν δωρεάν έξυπνες λύσεις για την περιποίηση και την ομορφιά του προσώπου!