Εξαφανίστε τις κηλίδες του δέρματος

Εξαφανίστε τις κηλίδες του δέρματος

Ο χειμώνας είναι η καταλληλότερη εποχή για να μπορέσετε να ξεφορτωθείτε τους λεκέδες της επιδερμίδας με τη βοήθεια ενός ειδικού.

Αν οι λεκέδες ή οι σπασμένες φλέβες σας προβληματίζουν, συμβουλευτείτε ένα Δερματολόγο ή Πλαστικό Χειρουργό όσον αφορά την θεραπεία με λέιζερ. Το λέιζερ αποδίδει καλύτερα πάνω σε πιο λευκό δέρμα, άρα ο Χειμώνας είναι η ιδανική εποχή. Οι αισθητήρες έλκονται από το χρώμα. Κατά συνέπεια αν το δέρμα είναι μαυρισμένο από τον ήλιο, το λέιζερ δεν θα εστιάσει στις κηλίδες, αφού δεν θα υπάρχει μεγάλη τονική διαφορά. Επιπλέον, αντενδείκνυται η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία όσο θα εφαρμόζετε τη θεραπεία.

Επισκεφθείτε, λοιπόν, το γιατρό σας, συζητήστε μαζί του και εμπιστευθείτε τον, ακολουθώντας τη θεραπεία που θα σας προτείνει ανάλογα με την περίπτωση σας. Ξεκινήστε, όμως, άμεσα γιατί χρειάζονται κάποιες συνεδρίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τις περισσότερες από τις θεραπείες και δεν θα πρέπει να σας προλάβει ο έντονος ήλιος σε περίοδο θεραπείας. Μπορεί, λοιπόν, σήμερα να έχει παγωνιά, αλλά οδεύουμε προς την Άνοιξη. Βιαστείτε για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα για την ομορφιά σας.