Πώς να πετύχετε το look των μαλλιών στο fashion show της Catherine Malandrino

Πώς να πετύχετε το look των μαλλιών στο fashion show της Catherine Malandrino

Ακολουθήστε τις συμβουλές του Antonio Corral Calero, Artistic Director της Moroccanoil και αντιγράψτε το look.

«Για το look αυτό -στο show της Catherine Malandrino- είναι απαραίτητο τα μαλλιά να είναι καλά ενυδατωμένα και υγιή. Ξεκινώντας έφτιαξα ένα cocktail από το Moroccanoil Treatment ή το Moroccanoil Treatment Light (ανάλογα με την υφή και το χρώμα των μαλλιών των μοντέλων) το οποίο ανακάτεψα με το Moroccanoil Hydrating Styling Cream και το χρησιμοποίησα σε νωπά μαλλιά.»

«Στέγνωσα με σεσουάρ τα μαλλιά ισιώνοντάς τα χρησιμοποιώντας μία μεγάλη, στρογγυλή βούρτσα Moroccanoil Ionic Ceramic Brush, ενώ τα σήκωνα στην ρίζα προκειμένου να δημιουργήσω όγκο στην κορυφή του κεφαλιού.»

«Στη συνέχεια έβαλα τη νέα Moroccanoil Volumizing Mousse, τοποθετώντας την από την κορυφή και τα πλάγια κάνοντας μασάζ στα μαλλιά μέχρι να υπάρξει κορεσμός. Αυτό βοήθησε στο να ετοιμάσουμε μία λαμπερή βάση, η οποία στη συνέχεια θα κρατούσε τα κυματιστά σχέδια που θα δημιουργούσαμε»

«Χτένισα τα μαλλιά με τα δάχτυλα στην κορυφή του κεφαλιού για να χωρίσω τις τούφες και να φτιάξω τα κυματιστά σχέδια. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μία όψη με αντιθέσεις και βάθος. Κόλλησα επίσης τα μαλλιά στα πλάγια και επανέλαβα τη δημιουργία σχεδίων με τα δάχτυλά μου.»

«Χρησιμοποιώντας σεσουάρ μαλλιών, ανασήκωσα τα απαλά κύματα που είχα δημιουργήσει από τη ρίζα προκειμένου να είναι ακόμα πιο έντονα καθορισμένα, και στέγνωσα τα σχέδια στα σημεία όπου ήθελα. Μετά, ανασήκωσα τα μαλλιά στη ρίζα- και ανακάτεψα τις σηκωμένες τούφες στην κορυφή του κεφαλιού για περισσότερο ύψος και όγκο

«Στη συνέχεια, ψέκασα το νέο Moroccanoil Luminous Hairspray Strong σε όλο το look για να το κρατήσω στη θέση του και να έχει ένα λαμπερό και φυσικό αποτέλεσμα

«Τέλος, για να δώσω στα μαλλιά τα οποία ήταν στο πίσω μέρος του κεφαλιού ένα περισσότερο ευθύ αποτέλεσμα και έμφαση στην αντίθεση στην υφή και το τελείωμα, χρησιμοποίησα πλατύ σίδερο μαλλιών σε κάθε ένα τμήμα των μαλλιών από την κορυφή και προς τα κάτω προκειμένου να μην υπάρχουν τρίχες οι οποίες να πετούν. Στη συνέχεια, μετά τη χρήση του σίδερου, χρησιμοποίησα το Moroccanoil Glimmer Shine Spray, προκειμένου να δοθεί ένα ακόμα πιο λαμπερό look με εφέ καθρέπτη, και μετά, τελειοποίησα όλο το look με το Moroccanoil Glimmer Shine Spray μέχρι να ενοποιηθούν τα δύο διαφορετικά τελειώματα.»

Τα προϊόντα Moroccanoil® πωλούνται αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια.
www.moroccanoil.com