Αντιγράψτε το μπρονζέ μακιγιάζ των Αγγέλων

Αντιγράψτε το μπρονζέ μακιγιάζ των Αγγέλων

 Η makeup artist Terri Apanasewicz, που επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων της Victoria's Secrets, εξηγεί βήμα βήμα το look του supermodel Candice Swanepoel 

Στο press event για την παρουσίαση της νέας συλλογής μαγιό της Victoria's Secret, η Candice Swanepoel εμφανίστηκε με ένα φυσικά λαμπερό καλοκαιρινό μακιγιάζ με προϊόντα από την γκάμα της VS . Δείτε πώς μπορείτε να το δημιουργήσετε και εσείς, με τα προϊόντα που έχετε στο νεσεσέρ σας, ακολουθώντας τα tips της makeup artist Terri Apanasewicz.

Επιδερμίδα
Αναμείξτε ελάχιστο illuminator με το φον ντε τεν σας και απλώστε το σε όλο το πρόσωπο, κάτω από το πηγούνι και σβήνοντας προς τον λαιμό. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια ιριδίζουσα πούδρα για να φωτίσετε την επιδερμίδα σας.

Μάτια
Απλώστε σε όλο το πάνω βλέφαρο μια ιριδίζουσα καφέ σκιά, φροντίζοντας να την δουλέψετε καλά στην κόγχη των ματιών και στην εξωτερική γωνία. Με το ίδιο χρώμα, τονίστε το περίγραμμα του κάτω βλεφάρου. Δώστε ένταση στο βλέμμα με ένα μολύβι ματιών σε απόχρωση midnight blue: ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία, σχηματίστε μια γραμμή σύρριζα στις πάνω βλεφαρίδες, λεπταίνοντάς την καθώς πηγαίνετε προς την εσωτερική γωνία. Περάστε πάνω από το μολύβι την σκιά που χρησιμοποιήσατε και στη συνέχεια απλώστε μια ιριδίζουσα λευκή σκιά στην εσωτερική γωνία για λάμψη. Για να δώσετε ένταση στο βλέμμα, χωρίς όμως να γίνει πολύ δραματικό το αποτέλεσμα, απλώστε μια στρώση μαύρης μάσκαρα.

Ζυγωματικά
Χρησιμοποιώντας ένα φαρδύ πινέλο για ρουζ, τονίστε τα ζυγωματικά με ένα μπρόνζερ (για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, απλώστε μια στρώση ροδακινί ή ροζ blush, ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας και συνεχίστε με μια ελαφριά στρώση μπρόνζερ, φροντίζοντας να κάνετε καλό blending).

Χείλη
«Γεμίστε» τα χείλη με ένα μολύβι σε ροζ απόχρωση και απλώστε το χρώμα με ένα πινέλο χειλιών. Συνεχίστε με μια στρώση lip gloss σε ροδακινί, και αμέσως θα έχετε υπέροχα, ζουμερά χείλη.