Get the look: το μακιγιάζ της Scarlett Johansson

Get the look: το μακιγιάζ της Scarlett Johansson

Στην πρεμιέρα των Avengers στο Λονδίνο

Με ένα look που θυμίζει Old Hollywood εμφανίστηκε (για άλλη μια φορά) στο κόκκινο χαλί η Scarlett Johansson και η makeup artist Emma Lovell, η οποία το επιμελήθηκε, μοιράστηκε τις λεπτομέρειες.

«Η Scarlett μου έδειξε το φόρεμα Prada που είχε επιλέξει και αμέσως συμφωνήσαμε και οι δύο στο κόκκινο κραγιόν. Το συνδυάσαμε με καλοσχηματισμένα φρύδια και μια γραμμή eyeliner, ένα από τα αγαπημένα μου looks για την απλή αλλά και τόσο εντυπωσιακή του κομψότητα. Για να δημιουργήσω το άψογο τελείωμα στην επιδερμίδα της χρησιμοποίησα το φον ντε τεν σε πούδρα HourGlass, στην απόχρωση Porcelain. Για να δώσω φρεσκάδα και λάμψη στο βλέμμα, χρησιμοποίησα κάτω απο τα μάτια το Eye Brightener της Bobbi Brown. Διόρθωσα και τόνισα το σχήμα των φρυδιών της με το μολύβι της M.A.C, σε μια απαλή απόχρωση που να δένει με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της. Στο πάνω βλέφαρο άπλωσα φον ντε τεν ώστε το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο φρύδι και το eyeliner.

Για το all time classic γατίσιο βλέμμα, χρησιμοποίησα το υγρό eyeliner HourGlass Calligraphy Eyeliner στην απόχρωση Ebony, και έβαλα ψεύτικες βλεφαρίδες σε τουφάκια στην εξωτερική γωνία των ματιών για πιο δραματικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια πέρασα τη μάσκαρα Secret Eyes Black Mascara από το μακιγιάζ Dolce&Gabbana από τη ρίζα μέχρι την άκρη, αλλά άπλωσα ελάχιστη στις κάτω βλεφαρίδες. Για τα χείλη προτίμησα το κραγιόν στην απόχρωση Devil από τη σειρά Dolce&Gabbana, ένα κόκκινο με ζεστά undertones, το οποίο άπλωσα με τα δάχτυλα αφού προηγουμένως είχα διορθώσει το περίγραμμα με το μολύβι χειλιών στην απόχρωση Ultra, από την ίδια σειρά. «Ζέστανα» τα μάγουλα της Scarlett με το ρουζ Luminous Cheek Color, Apricot και πάλι από το μακιγιάζ D&G και σμίλεψα τα ζυγωματικά με την διπλή πούδρα Sculpt&Shape στην απόχρωση Boney Beige της M.A.C.