Αντιγράψτε το look: το μακιγιάζ της Jessica Chastain στις Κάννες

Αντιγράψτε το look: το μακιγιάζ της Jessica Chastain στις Κάννες

Στo photocall για την προώθηση της ταινίας Madagascar 3

 

Η Mary Greenwell, επίσημη makeup artist του οίκου Chanel, επιμελήθηκε το look της star και αποκάλυψε στη Vogue πώς το δημιούργησε, βήμα βήμα

1. Το προηγούμενο βράδυ, η Jessica ήταν στο πάρτυ του Calvin Klein. Για να φρεσκάρει, λοιπόν την επιδερμίδα της, η Mary Greenwell, χρησιμοποίησε τη μάσκα Sisley Black Rose Cream Mask και στη συνέχεια άπλωσε μια γενναία ποσότητα της ενυδατικής Hydramax+ και του αντίστοιχου serum της Chanel. Φρέσκο και λαμπερό, το πρόσωπό της σχεδόν δεν χρειαζόταν φον ντε τεν και έτσι άπλωσε λίγο από το Chanel Perfection Lumiere και έβαλε γύρω από τα μάτια το concealer της La Mer.
2. Θέλησε να κρατήσει απαλό το μακιγιάζ των ματιών και έτσι χρησιμοποίησε τη σκιά Chanel Illusion d'Ombre Νο 84 σε ένα δροσερό πράσινο χρώμα και από πάνω την σκιά Chanel Ombre Essentielle no 407, σε χρυσή απόχρωση, και αρκετές στρώσεις μάσκαρα της L'Oréal. Γέμισα τα φρύδια της με το μολύβι του Giorgio Armani.
3. Στα ζυγωματικά άπλωσε ένα ζεστό ροδακινί blush από την καλοκαιρινή συλλογή της Chanel, το Espiegle και μια compact πούδρα του οίκου.
4. Στα χείλη χρησιμοποίησε το μολύβι Chanel Rose Corail, τα γέμισε με το Givenchy Hydra Sparkling Magic Lip and Cheek Balm που άπλωσε με τα δάχτυλα και έδωσε ακόμα πιο πολλή λάμψη με ένα λιπ γκλος του Yves Saint Laurent.