Αντιγράψτε το look: το ρετρό ponytail της Jessica Biel

Αντιγράψτε το look: το ρετρό ponytail της Jessica Biel

Από τις πιο κομψές εμφανίσεις της σταρ ήταν αυτή στα φετινά βραβεία ESPY

Ως guest παρουσιάστρια στα βραβεία ESPY (Excellence in Sports Performance Yearly) η Jessica Biel εμφανίστηκε με ένα girly, λευκό mini dress από την Resort συλλογή του οίκου Christian Dior για το 2013 το οποίο συνδύασε με λευκά pumps που σχεδίασε ο Nicholas Kirkwood για την ανοιξιάτικη συλλογή της Roksanda Ilincic.

Με αυτή την εμφάνιση έδεσε τέλεια το ρετρό ponytail μια γλυκιά φράντζα στο πλάι, που επιμελήθηκε η hairstylist Mara Roszak, ένα look που θύμιζε έντονα την Κοιλάδα με τις Κούκλες. Ιδού πώς το δημιούργησε step by step:

«Συνήθως ξεκινάω στεγνώνοντας πρώτα τη φράντζα με το πιστολάκι γιατί είναι πιο εύκολο να τη χειριστώ πριν στεγνώσει. Όσο τα μαλλιά ήταν νωπά, ψέκασα στις ρίζες το σπρέι για όγκο Phyto Volumactive και τα στέγνωσα με το πιστολάκι και μια στρογγυλή βούρτσα και στη συνέχεια έστριψα την κάθε τούφα και την στερέωσα με τσιμπηδάκια. Αφού ψέκασα σε όλο το κεφάλι την λακ Moriccanoil Hairspray Light, αφαίρεσα τα τσιμπιδάκια και χτένισα απαλά τα μαλλιά με μια πλατιά βούρτσα. Κρέπαρα την κορυφή του κεφαλιού και έπιασα τα μαλλιά σε ένα ponytail. Κράτησα μια τούφα και την γύρισα γύρω από το λαστιχάκι και ολοκλήρωσα το χτένισμα με ένα ελαφρύ πέπλο της λακ Moroccanoil Hairspray Light».

Διαβάστε ακόμα:

Jessica Biel: Ο Justin της διαλέγει τα ρούχα που θα φορέσει!

Justin Timberlake & Jessica Biel: Το πάρτι των αρραβώνων τους

Μάθετε πώς διατηρεί το κορμί της η μέλλουσα νυφούλα Jessica Biel