Αντιγράψτε το look: το sexy ponytail της Zoe Saldana

Αντιγράψτε το look: το sexy ponytail της Zoe Saldana

Με τρία απλά βήματα!

Η hairstylist Mara Roszak που επιμελήθηκε το χτένισμα της Zoe Saldana για την πρεμιέρα της ταινίας The Words εμπνεύστηκε από το μακρύ, δαντελένιο φόρεμα του Ellie Saab που επέλεξε η ηθοποιός και δημιούργησε ένα "επιμελώς ατημέλητο, sexy, χαμηλό ponytail".


Η Roszak εξήγησε πώς έφτασε σε αυτό το αποτέλεσμα, με 3 απλά βήματα:


1. Αυτή η αίσθηση του επημελώς ατημέλητου δεν έγινε στην τύχη- η hairstylist δούλεψε πάνω στην υφή των μαλλιών της Saldana. Ξεκίνησε απλώνοντας τον αφρό Frizz-Ease Curl Reviver Styling Mousse του John Frieda σε νωπα μαλλιά, για να τιθασεύσει το φριζάρισμα, να δώσει λάμψη και να "χτίσει" την υφή της τρίχας. Στις ρίζες των μαλλιών ψέκασε ένα σπρέι για όγκο και το άφησε να στεγνώσει.

2. Για να δημιουργήσει αυτά τα όμορφα, φυσικά waves, έκανε πλεξούδα τα μαλλιά της και τα άφησε να στεγνώσουν φυσικά. Στη συνέχεια, έλυσε την πλεξούδα και "άνοιξε" τα μαλλιά περνώντας από μέσα τα δάχτυλά της. Κρέπαρε ελαφρά την κορυφή του κεφαλιού για να δώσει λίγο όγκο. Επόμενο βήμα: μάζεψε προς τα πίσω τα μαλλιά από τη δεξιά και αριστερή πλευρά του κεφαλιού, αφήνοντας ένα τμήμα των μαλλιών να περνάει πάνω από τα άλλα δύο, και τα στερέωσε με τσιμπιδάκια στη βάση του κεφαλιού. Έκανε το ίδιο μέχρι τις άκρες, δημιουργώντας ένα ponytail που έπεφτε πάνω στην πλάτη της star. Άφησε κάποιες τούφες να πέφτουν δεξιά και αριστερά στο πρόσωπό της για ένα απαλό, θηλυκό look.

3. Για το φινίρισμα, ψέκασε λίγη λάκ Frizz-Ease Moisture Barrier Firm-Hold Hair Spray του John Frieda, σε όλο το κεφάλι.



Διαβάστε ακόμα:

Αντιγράψτε το look: το αιθέριο μακιγιάζ της Keira Knightley

Η θαυματουργή μάσκα μαλλιών της Olivia Palermo

Αντιγράψτε το look: το λαμπερό,μίνιμαλ μακιγιάζ της Kate Beckinsale