Φυσική μάσκα για σούπερ λαμπερά μαλλιά

Φυσική μάσκα για σούπερ λαμπερά μαλλιά

Συν: 4 προϊόντα που έχετε στην κουζίνα σας και που θα λατρέψουν τα μαλλιά σας

Θέλετε να μπείτε στην κουζίνα και να φτιάξετε κάτι με τα χεράκια σας; Σας έχουμε μια συνταγή ομορφιάς που γίνεται στο λεπτό, δεν θα κάνει άνω-κάτω τον πάγκο σας και τα μαλλιά σας θα την... απολαύσουν!


Θα χρειαστείτε 2 συστατικά, αβοκάντο και μέλι: το μεν αβοκάντο είναι πλούσιο σε έλαια που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, το μέλι επίσης προσφέρει θρέψη ενώ "κλειδώνει" την υγρασία στην τρίχα. Επιλέξτε ένα σχετικά ώριμο αβοκάντο,μεσαίου μεγέθους, λιώστε το σε ένα μπωλ με το πιρούνι και αναμείξτε το με 2 κουταλιές του γλυκού μέλι μέχρι να γίνουν μια ομοιογενής "πάστα". Απλώστε την στα μαλλιά σας από τη ρίζα μέχρι την άκρη, δουλεύοντάς την με απαλές κινήσεις τούφα-τούφα, ξεβγάλετε και συνεχίστε με το σαμπουάν και το condiotioner που χρησιμοποιείτε συνήθως.


Τι άλλο μπορείτε να τρατάρετε τα μαλλιά σας κατευθείαν από το ντουλάπι ή το ψυγείο σας;

1. Μπύρα: απομακρύνει τα κατάλοιπα των προϊόντων styling και δίνει λάμψη στα μαλλιά. Επίσης, χάρη στη μαγιά που περιέχει, ενισχύει τον όγκο της τρίχας.
2. Ελαιόλαδο: Ζεστάνετε μισό φλιτζάνι και απλώστε το στα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι την άκρη. Τυλίξτε τα σε μια ζεστή πετσέτα και περιμένετε 30 λεπτά. Το ελαιόλαδο είναι ιδιαίτερα ενυδατικό και θρεπτικό- θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σας!
3. Αυγά: πλούσια σε πρωτείνες, δυναμώνουν και τρέφουν την τρίχα. Χτυπήστε καλά ένα αυγό, απλώστε το σαν μάσκα, τυλίξτε το κεφάλι σας με μια ζεστή πετσέτα και αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά. Συνεχίστε με το σαμπουάν και το conditioner που χρησιμοποιείτε- το αποτέλεσμα σε λάμψη και θρέψη είναι εξαιρετικό- γιαυτό και αξίζει να ανεχτείτε τη μυρωδιά του.
4. Μηλόξυδο: δρα κατά της πιτυρίδας, απομακρύνει τα κατάλοιπα των προϊόντων styling, δίνει στιλπνότητα στα μαλλιά. Πριν το λούσιμο, αναμείξτε τρια φλιτζάνια νερό με ένα φλιτζανάκι του καφέ ξύδι και περάστε με αυτό τα μαλλιά σας. Συνεχίστε με την ιεροτελεστίσ φροντίδας που συνηθίζετε.


Διαβάστε ακόμα:

Πώς θα βρείτε το τέλειο nude βερνίκι

Πώς να επιλέξετε κραγιόν

5 βασικοί κανόνες μακιγιάζ για αρχάριες