Σταματήστε να κοκκινίζετε χωρίς λόγο με τη βοήθεια της κίτρινης πούδρας της Clinique

Σταματήστε να κοκκινίζετε χωρίς λόγο με τη βοήθεια της κίτρινης πούδρας της Clinique

H ερυθρότητα είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε μόνες σας, όπως μας βεβαιώνει και η Vice President Treatment, Clinique Product Development, Debbie D'Aquino, που απαντάει στις απορίες για τον κίτρινο σύμμαχο σας.

Γιατί είναι σημαντικό να προστεθεί στη σειρά Redness Solutions ένα προϊόν με μεταλλικά στοιχεία; Τι μοναδικές ιδιότητες μπορεί να προσφέρει αυτό το προϊόν στην αντιμετώπιση της ερυθρότητας;

Δεδομένου του ότι η σειρά Redness Solutions αντιμεττωπίζει την ορατή ερυθρότητα, νιώσαμε ότι είχαμε τη δυνατότητα να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να παντρέψουμε όλες μας τις γνώσεις για την περιποίηση τις επιδερμίδας και να τις εφαρμόσουμε στο make up. To αποτέλεσμα, η δημιουργία μιας μοναδικής κίτρινης πούδρας, η οποία προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζεται μια επιδερμίδα με ερυθρότητα. Προσθέτοντας, την Instant Relief Mineral Pressed Powder στη σειρά Redness Solutions, θα έχετε στη διάθεσή σας ένα προϊόν, το οποίο μειώνει ορατά την περιστασιακή ή μόνιμη ερυθρότητα, από την οποία υποφέρουν οι ευαίσθητες επιδερμίδες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει απαλότητα και άνεση.

Πώς συμβάλλει αυτός ο συνδυασμός των μεταλλικών στοιχείων στη μείωση της ορατής ερυθρότητας; Πώς ακριβώς δρα κάθε τύπος μεταλλικού στοιχείου (Ασβέστιο, Μαγνήσιο κτλ.) στη σύνθεση του προϊόντος;

Δημιουργήσαμε μια νέα σύνθεση (εκκρεμή κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας) που περιέχει Καφεΐνη, η οποία βοηθά στη μείωση της ορατής ερυθρότητας και προσθέσαμε εκχυλίσματα Magnolia Bark, Poria Cocus (μανιτάρι από την Ασία) και Citrus Grandis Peel (γκρέιπφρουτ) για την ορατή καταπράυνση της ερυθρότητας. Εξίσου σημαντική είναι η προσθήκη μεταλλικών στοιχείων στη σύνθεση του προϊόντος, όπως Ασβέστιο, Μαγνήσιο, Βιταμίνη D, Νάτριο και Ποτάσσιο που συντελούν στη διατήρηση των λειτουργιών της επιδερμίδας.

H Instant Relief Mineral Pressed Powder δημιουργήθηκε με συστατικά κατά της ερυθρότητας και διορθωτικές χρωστικές ουσίες, ένα προϊόν-πραγματική γέφυρα ανάμεσα στην περιποίηση του προσώπου και του make up. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία, κάθε μόριο της πούδρας αιωρείται στον αέρα, ενώ φυσικά μεταλλικά στοιχεία και συστατικά κατά της ερυθρότητας απλώνονται ομοιόμορφα στην επιφάνεια, καλύπτοντας κάθε μόριο με μια συγκεκριμένη ποσότητα περιποίησης.

Στη συνέχεια τα μόρια της πούδρας παίρνουν τέτοιο σχήμα ώστε να αποκτήσουν την πιο κρεμώδη υφή, για ένα αποτέλεσμα με ομοιόμορφη κάλυψη και απαλότητα στην επιδερμίδα. Αυτή η διαδικασία διασφαλίζει απαράμιλλο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα σε κάθε εφαρμογή. Επίσης, βοηθά στην απορρόφηση της υπερβολικής λιπαρότητας και περιέχει Βιταμίνη Ε χαρίζοντας καθημερινά αντιοξειδωτικά οφέλη.

Πώς λειτουργεί η κίτρινη απόχρωση της πούδρας στη μείωση της ερυθρότητας;

Η ακριβής κίτρινη απόχρωση αυτής της κρεμώδους πούδρας έχει ειδικά σχεδιαστεί από την Clinique, ώστε να αναμειγνύεται με τον τόνο της επιδερμίδας, βοηθώντας άμεσα στην εξουδετέρωση και εξάλειψη της ερυθρότητας ενώ ταυτόχρονα προσδίδει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.