Αντιγράψτε το look: το φυσικά λαμπερό μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

Αντιγράψτε το look: το φυσικά λαμπερό μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

Στην πρώτη φωτογραφία από την καμπάνια της Max Factor όπου πρωταγωνιστεί

Για τη συνεργασία της Gwyneth Paltrow με την Max Factor έχουμε γράψει ήδη αλλά ας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη σας: η ιδιαιτερότητα αυτής της συνεργασίας είναι ότι η ηθοποιός δεν ποζάρει απλά ως πρόσωπο του μακιγιάζ αλλά η καθημερινότητά της εμπνέει τους διάσημους makeup artists της Max Factor να δημιουργήσουν επτά διαφορετικά looks.


Το πρώτο κυκλοφόρησε ήδη, είναι ένα μακιγιάζ μίνιμαλ και λαμπερό, πολύ κοντά σε αυτό που η Gwyneth Paltrow προτιμά για την καθημερινότητά της, όπως είπε και η ίδια. Τώρα, το graziadaily δημοσίευσε και τα προϊόντα Max Factor που χρησιμοποιήθηκαν για το look- οπότε αν είστε φαν του φυσικά λαμπερού μακιγιάζ, τα παρακάτω σας ενδιαφέρουν:


1. Για ομοιόμορφη βάση με διάρκεια χρησιμοποιήθηκε το φον ντε τεν Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation.

2. Στα μάτια άπλωσαν τη σκιά Smoky Eye Effect Eye Shadow, Purple Dust σε όλο το πάνω βλέφαρο και τόνισαν το βλέμμα με το μαύρο eyeliner Colour X-pert.

3. Κατά μήκος του κάτω βλεφάρου άπλωσαν ελάχιστη από τη σκιά Smoky Eye Effect Eye Shadow, Purple Dust για να δώσουν μεγαλύτερη ένταση.

4. Για να φωτίσουν το βλέμμα έβαλαν ελάχιστη σκιά Masterpiece Colour Precision Eye Shadow, Pearl Beige στην εσωτερική γωνία των ματιών.

5. Για όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες, χρησιμοποίησαν τη μάσκαρα False Lash Effect Fusion, Black.

6. Έδωσαν ένα φυσικά ροδαλό χρώμα στα μάγουλα απλώνοντας κατά μήκος των ζυγωματικών το ρουζ Miracle Touch Creamy Blush, Soft Pink.

7. Στα χείλη, άπλωσαν το κραγιόν Lipfinity, Almost Almond, μια υπέροχη γήινη απόχρωση-και έτοιμη!