BeautyFlash: 5 super tips από την Pat McGrath

BeautyFlash: 5 super tips από την Pat McGrath

Από το twitter της διάσημης makeup artist 

Η Pat McGrath είναι από τα πιο ταλαντούχα ονόματα στο χώρο του μακιγιάζ, συνεργάζεται backstage με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας δίνοντας το στίγμα της στα trends κάθε σεζόν, ενώ είναι και Creative Director στο μακιγιάζ της Max Factor.


Στο λογαριασμό της στο twitter ( @patmcgrathreal), η McGrath ανεβάζει κάθε μέρα και από μια έξυπνη συμβουλή με το hashtag #BeautyFlash! και εδώ συγκεντρώσαμε πέντε ενδιαφέροντα tips που θα σας λύσουν τα χέρια:


1. Αναβαθμίστε τα smoky eyes με μια στρώση μεταλλικής σκιάς- συνδυάστε τη μαύρη με ασημί και την καφέ με μπρονζέ. Τονίστε το βλέμμα με μολύβι και ολοκληρώστε με μάσκαρα.

2. Για να μην λιώσει το κραγιόν σας, ταμπονάρετε με ένα χαρτομάντηλο και ενώ το κρατάτε στα χείλη απλώστε λίγη πούδρα σε σκόνη και ξαναπεράστε το κραγιόν.

3. Μια στρώση διάφανης πούδρας μπορει να λειτουργήσει ως primer για το ρουζ σε σκόνη, καθώς βοηθάει το χρώμα να απλωθεί ομοιόμορφα και να εχει διάρκεια.

4. Αν θέλετε να φορέσετε σκιές σε ζωηρές αποχρώσεις, δοκιμάστε τις κρεμώδεις αντί για σκόνη. Δίνουν ένα πιο διάφανο τελείωμα και απλώνονται πιο εύκολα.

5. Αφού βγάλετε τα φρύδια σας απλώστε λίγο τζελ aloe vera για να καταπραύνετε την επιδερμίδα και να μειώσετε την κοκκινίλα.



Διαβάστε ακόμα

Backstage beauty: Το look του οίκου Lanvin

Backstage Beauty: το look του οίκου Gucci για την Άνοιξη 2013

Πώς θα κάνετε την τέλεια βάση μακιγιάζ