5 super tips για ρετρό μακιγιάζ

5 super tips για ρετρό μακιγιάζ

Από την θεά του burlesque, Dita Von Teese

Πρόσφατα η Dita Von Teese μίλησε στην Daily Mail και αποκάλυψε τα μυστικά της για sexy, ρετρό μακιγιάζ:

1. Η αλαβάστρινη επιδερμίδα είναι must για ένα vintage look. Δεν έχει περάσει ποτέ απο το μυαλό μου το μαύρισμα- πάντα φοράω αντηλιακό και καπέλο οταν ειμαι στον ήλιο.

2. Το κλασικό κόκκινο κραγιον είναι το πιο κομψό statement ομορφιάς που μπορει να κανει μια γυναίκα. Τα ματ χείλη μοιάζουν με λαμπερά πέταλα τριαντάφυλλου- οπότε βάλτε απλά μια πινελιά lip gloss στο κέντρο τους.

3. Στη δεκαετία του '30 και του '40 το half-moon manicure ήταν η επιτομή της κομψότητας. Σήμερα επιστρέφει και γίνεται μοντέρνο και chic.

4. Για ένα δραματικό μακιγιάζ, ξεκινάω με ουδέτερα βλέφαρα και απλώνω μια μαύρη σκιά στην κόγχη των ματιών. Τελειώνω με ιριδίζον λευκό στο κόκκαλο των φρυδιών και το βλέφαρο.

5. Πάντα πουδράρω τη μύτη μου με μια compact πούδρα, σε μια υπέροχη ρετρό συσκευασία. Δεν είναι εύκολο να τις βρεις, όμως δοκιμάστε στο eBay.

Όταν δε ρωτήθηκε ποια ειναι τα 3 πιο αγαπημένα της προϊόντα, η Dita Von Teese εξομολογήθηκε πως δεν είναι 3 αλλά... 300, καθώς είναι beauty junkie: Λατρεύω να ετοιμάζομαι, να κάνω μακιγιάζ και χτένισμα. Οπότε με μόνο 3 προϊόντα, θα είχα πρόβλημα να ετοιμαστώ όπως μου αρέσει, είπε.

Ανάμεσα στα αγαπημένα της προϊόντα, η Creme de La Mer, το φον ντε τεν Dior Capture Totale, η πούδρα MAC Mineralize face powder, το κραγιον Dior Dolce Vita, το eyeliner Guerlain Divinora και η μάσκαρα Dior Show.

Διαβάστε ακόμα

Φτιάξτο μόνη σου: Η αγαπημένη θεραπεία ομορφιάς της Gwyneth Paltrow

Τέλεια nude επιδερμίδα σε 5 βήματα

Φτιάξτο μόνη σου: Γρήγορο scrub για το πρόσωπο