4 tips για τέλειο μακιγιάζ ματιών!

4 tips για τέλειο μακιγιάζ ματιών!

Από διάσημους makeup artists του Hollywood

Αν αρκείστε σε μερικές στρώσεις μάσκαρα, από φόβο μήπως κάνετε κάποιο "στραβοπάτημα" στο μακιγιάζ των ματιών σας που θα σας οδηγήσει σε... αυτογκόλ, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα εύστοχα tips που έδωσαν διάσημοι makeup artists στο allure και θα δείτε το θέμα με άλλα μάτια!

1. Χρησιμοποιήστε έξυπνα το concealer. Αφού καλύψετε τους μαύρους κύκλους, απλώστε μια ιδέα στην εσωτερική και την εξωτερική γωνία των ματιών για να καμουφλάρετε κοκκινίλες και σκούρες κηλίδες. "Στη συνέχεια απλώστε λίγο και πάνω από το τόξο των φρυδιών, κίνηση που θα σας κάνει να δείχνετε πιο ξεκούραστη" είπε ο makeup artist Troy Surratt.

2. Πειραματιστείτε με το άνω βλέφαρο. Δύο στρώσεις μάσκαρα και λίγο καφέ μολύβι ή σκιά κατά μήκος των άνω βλεφαρίδων δεν θα σας προδώσουν. Απλώστε τη σκιά με ένα πινέλο που να έχει σφουγγαράκι στο τελείωμα για να κάνετε καλό blending, συμβουλεύει η Fulvia Farolfi.

3. Μην ξεχνάτε την κάτω γραμμή των βλεφάρων. Δίνοντας έμφαση θα κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα, λέει η Jillian Dempsey. "Το κλειδί είναι να αποφεύγετε τις σκληρές γραμμές, και το μυστικό: να χρησιμοποιείτε ένα kohl μολύβι και στη συνέχεια να περνάτε το δάχτυλό σας πάνω από την γραμμή ώστε να την κάνετε πιο "μαλακιά".

4. Blending: είναι το απόλυτο μυστικό για sexy eyes. Αφού τελειώσετε με το μακιγιάζ των ματιών σας, πάρτε ένα καθαρό πινελιάκι και ξεκινήστε να κάνετε καλό blending, με κινήσεις αριστερά-δεξιά, όπως οι υαλοκαθαριστήρες. "Οι σκιές σας θα γίνουν πιο απαλές, θα δέσουν μεταξύ του" εξηγεί η Jillian Dempsey. Αν έχετε τη δυνατότητα, επενδύστε σε ένα ειδικό πινέλο για blending και θα βγείτε κερδισμένη!