5 μυστικά για τέλειο πιστολάκι!

Με εγγυημένο αποτέλεσμα

Αν δεν κάνετε βήμα από το σπίτι χωρίς να έχετε κάνει πρώτα πιστολάκι σας καταλαβαίνω. Βλέπετε ανήκω και εγώ σε αυτή την κατηγορία, καθώς τα μαλλιά μου είναι κάτι ανάμεσα σε ίσια και wavy, τα προτιμώ ίσια, επομένως το πιστολάκι είναι μονόδρομος. 

 

Και επειδή αυτή είναι μια εμμονή που δύσκολα θα εγκαταλείψουμε, μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα, δείτε πέντε tips που έδωσαν κορυφαίοι hair experts στο περιοδικό allure και που μας λύνουν τα χέρια: 

 

1.  Ξεκινήστε από το Α. Αφού βγείτε από το ντους, μην τρίβετε τα μαλλιά σας με την πετσέτα γιατί δημιουγείται φριζάρισμα και μην τα τυλίγετε με πετσέτα γιατί "πατικόνονται" οι ρίζες. Επισης, ξεκινήστε το πιστολάκι αφού έχουν φύγει οι υδρατμοί από το μπάνιο, γιατί η υγρασία "σπάει" τα μαλλιά. Αν έχετε τη δυνατότητα να τα αφήσετε να στεγνώσουν φυσικά μέχρι να είναι ελάχιστα νωπά, εκμεταλλευτείτε την! 

2. Χρησιμοποιείτε πάντα ένα προϊόν που προστατεύει την τρίχα από την θερμότητα και απλώστε το ομοιόμορφα από τη ρίζα μεχρι την άκρη των μαλλιών. 

3. Απλώστε στις ρίζες ένα προϊόν για όγκο και ξεκινήστε το πιστολάκι, ανασηκώνοντάς τις ελαφρά με τα δάχτυλά σας. Καλό είναι αυτή η διαδικασία να γίνει αμέσως, δηλαδή να μην αφήσετε το προϊόν για πολλή ώρα χωρίς να ξεκινήσετε το πιστολάκι γιατί θα βρεθείτε μπροστά σε flat αποτέλεσμα.  

4. Αν το πιστολάκι σας διαθέτει λειτουργία με ιόντα, χρησιμοποιήστε την αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα sleek look αλλά όχι αν θέλετε να δώσετε όγκο στο χτένισμά σας. 

5. Βασικό βήμα για να κρατήσει περισσότερο το πιστολάκι είναι να αφήσετε τα μαλλιά να κρυώσουν. Αν έχετε μπούκλες, πιάστε τις σε μεγάλα τμήματα, στην κορυφή του κεφαλιού, περιμένετε για 10 λεπτά, αφήστε τα ελεύθερα και θα έχουν διατηρήσει το σχήμα τους. Αν πάλι το χτένισμά σας είναι sleek, βάλτε κρύο αέρα στο πιστολάκι και με φορά προς τα κάτω κρυώστε τα μαλλιά σας. 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ