Το πώς βάφεσαι εξαρτάται από τον βαθμό που έπαιρνες στα Καλλιτεχνικά στο σχολείο;

Το πώς βάφεσαι εξαρτάται από τον βαθμό που έπαιρνες στα Καλλιτεχνικά στο σχολείο;

Είχες ταλέντο στη ζωγραφική; Τα Καλλιτεχνικά ήταν το αγαπημένο σου μάθημα; Εντυπωσίαζες τους πάντες με τα σχέδιά σου ή μήπως οι συμμαθητές σου αναρωτιόντουσαν τι ακριβώς δημιούργησες; Υπάρχουν εκείνα τα παιδάκια που δεν μπορούν να σταματήσουν να σχεδιάζουν, στα θρανία, στους τοίχους του σπιτιού, σε κάθε λευκή επιφάνεια... Αλλά και εκείνα που είναι λιγότερο «ταλαντούχα» και επιλέγουν τον δρόμο της... «αφηρημένης τέχνης».

Τα χρόνια μπορεί να πέρασαν από τότε, και εσύ όχι μόνο έμαθες να ζωγραφίζεις, αλλά και να βάφεσαι, δημιουργώντας ακόμα και τα πιο περίτεχνα smokey eyes και παίζοντας το eye liner στα δάχτυλα! Άλλωστε, υπάρχει πιο όμορφος καμβάς από το πρόσωπό σου;

Είναι αλήθεια, το μακιγιάζ είναι τέχνη. Είναι ένας διασκεδαστικός και δημιουργικός τρόπος έκφρασης, μέσα από τον οποίο μπορείς να δεις γρήγορα το έργο σου να ολοκληρώνεται και να κάνεις τις αλλαγές που εσύ θέλεις κάθε φορά! Τώρα, με τη νέα σειρά μακιγιάζ mark. από την Avon, το make up art γίνεται ακόμα πιο εύκολο για να δημιουργείς μοναδικά αριστουργήματα καθημερινά, χωρίς κανένα άγχος για τον βαθμό που θα δεις στον έλεγχο!

Πάρε το πινέλο... της μάσκαρας και ξεκίνα!

mascara avon copy

Εμείς ξεχωρίσαμε τη μάσκαρα Spectralash της πρωτότυπης σειράς και τη χρησιμοποιήσαμε για να φτιάξουμε τον δικό μας «πίνακα». Το στοιχείο που επιλέξαμε να πρωταγωνιστεί στο έργο μας ήταν τα μάτια, γιατί θεωρούμε ότι μαζί με το χαμόγελο αποτελούν τα «δυνατά» σημεία κάθε γυναίκας.

H Spectralash είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δοκιμάσει τελευταία και αυτό γιατί σου δίνει απεριόριστη ελευθερία. Τι ακριβώς θα πει αυτό; Ότι μπορείς να αυξήσεις την ένταση ή τον όγκο των βλεφαρίδων σου, όσο θέλεις, επιλέγοντας μία από τις τρεις διαβαθμίσεις που αυξάνουν τη διάμετρο του πινέλου σου. Δώσαμε πολλή ένταση, και παρόλα αυτά το βλέμμα έμοιαζε καθαρό, ανάλαφρο και φρέσκο! Παρόλα αυτά, εσύ μπορείς να επιλέξεις ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείς κάθε φορά.

Δημιούργησε έναν διαφορετικό πίνακα κάθε φορά!

gtjkreger

Επειδή, όμως, το σημαντικότερο για κάθε καλλιτέχνη είναι η παλέτα του και τα χρώματα που έχει στη διάθεσή του, η mark. φρόντισε να συμπεριλάβει τις πιο όμορφες αποχρώσεις σε κάθε ένα από τα προϊόντα της. Lipstics, σκιές, κραγιόν, πούδρες και πολλά ακόμη προϊόντα σου δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δική σου έμπνευση. #MakeYourMark! Κάνε πραγματικότητα την ιδέα σου και εξέφρασε το στυλ σου μοναδικά, χωρίς να διστάζεις και να αγχώνεσαι για το αποτέλεσμα. Εμείς αντλήσαμε έμπνευση από τη σελίδα http://avonblog.gr/!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα προϊόντα mark. θα σε κάνουν να δεις με άλλο μάτι τη διαδικασία του μακιγιάζ και θα σε κινητοποιήσουν να δημιουργήσεις ελεύθερα τις δικές σου συνθέσεις. Δώσε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα κάθε φορά και τόνισε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σου. Κάντο με ευχαρίστηση, γιατί για αυτό δεν υποτίθεται ότι βαφόμαστε;

Μην ξεχνάς ότι το μακιγιάζ δεν είναι ανάγκη, αλλά μία καλλιτεχνική μορφή έκφρασης. Βάλε φαντασία, χαλάρωσε και άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να απολαύσει τη διαδικασία... Ακριβώς όπως παλιά, όταν ήσουν παιδάκι και ζωγράφιζες χαρούμενη στο σχολείο, τρέχοντας περήφανη να δείξεις το έργο σου στους φίλους σου! #MakeYourMark!