Πώς θα βάψεις τα μάτια σου για να σε markάρουν όλοι;

Ερμιόνη Σαρρή
Πώς θα βάψεις τα μάτια σου για να σε markάρουν όλοι;

Η μάσκαρα είναι το καλλυντικό που δεν αποχωριζόμαστε ποτέ. Είναι ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος για να τονίσεις τα μάτια και το βλέμμα σου και να πετύχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα! Αλλά το βασικό σου εργαλείο για να μεγαλουργήσεις και να δημιουργήσεις ένα εμπνευσμένο «έργο τέχνης» που θα αναδείξει το «δυνατό» σου σημείο και θα σε κάνει να εντυπωσιάσεις.

Μπορεί να αλλάξει την όψη των ματιών σου ακόμα και αν την επιλέξεις ως το μοναδικό προϊόν που θα χρησιμοποιήσεις. Αλλά μην ξεχνάς ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά για αυτό πρέπει να διαλέξεις προσεκτικά τη μάσκαρα που θα χρησιμοποιείς! Για να πετύχεις το τέλειο μακιγιάζ αρκεί να έχεις το κατάλληλο «πινέλο». Η νέα σειρά της Avon, Mark. που είναι εμπνευσμένη από την τέχνη, σου το προσφέρει μαζί με μία ευφάνταστη παλέτα χρωμάτων, για να μη βαριέσαι ποτέ. Έτσι, θα εκφράσεις την ατομικότητά σου και θα ξεχωρίσεις, δημιουργώντας το δικό σου μακιγιάζ, που θα ταιριάζει απόλυτα στο προσωπικό σου στυλ.

Απόκτησε τον έλεγχο των βλεφαρίδων σου!

mark mascara

Υποτίθεται πως υπάρχουν tips για να διαλέξεις την κατάλληλη για εσένα μάσκαρα, όπως αν για παράδειγμα έχεις αραιές βλεφαρίδες, πρέπει να επιλέξεις μία με χοντρό και μεγάλο βουρτσάκι. Με τη Spectralash μάσκαρα της σειράς Mark. όμως θα ξεχάσεις όλα όσα ήξερες, γιατί μπορείς να κάνεις όλα αυτά που θέλεις με ένα μόνο βουρτσάκι! Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό Mark. προϊόν, που σου δίνει τον πλήρη έλεγχο των βλεφαρίδων σου!

Μπορείς, να αυξήσεις την ένταση του βλέμματός σου όσο θέλεις, χάρη στις διαβαθμίσεις της! Για περισσότερο όγκο, αυξάνεις τη διάμετρο του πινέλου και έτσι έχεις περισσότερο προϊόν στο βουρτσάκι, που λειτουργεί ως το ιδανικό πινέλο κάθε make-up artist! Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και #MakeYourMark!

mark2

Tips για τέλειο αποτέλεσμα

Για καλύτερο αποτέλεσμα, χρησιμοποίησέ την κάνοντας κινήσεις ζιγκ- ζαγκ από τις ρίζες μέχρι τις άκρες! Έτσι, θα έχεις ακόμη περισσότερο όγκο. Στο τέλος, πέρασέ τες μια φορά από τις ρίζες προς τα πάνω με μία γρήγορη κίνηση, για βλέμμα που σαγηνεύει!

Μην ξεχνάς τις κάτω βλεφαρίδες! Μην χρησιμοποιήσεις μεγάλη ποσότητα, ώστε το βλέμμα σου να δείχνει ξεκούραστο και καθαρό. Μια λεπτή στρώση αρκεί για να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν πιο μεγάλα και λαμπερά!

Back to black

Το μαύρο είναι η κλασική επιλογή! Ταιριάζει σε κάθε χρώμα ματιών και μαλλιών και θα ενισχύσει το σχήμα του ματιού σου. Αν θέλεις να «παίξεις» με τα χρώματα και να δημιουργήσεις στον πιο όμορφο καμβά, δηλαδή το πρόσωπό σου, επίλεξε μία από τις απεριόριστες επιλογές που σου δίνουν τα προϊόντα Mark. Ανακάλυψε τις σειρές για χείλη, μάτια, πρόσωπο και νύχια για να πετύχεις ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Περισσότερες ιδέες για το μακιγιάζ σου θα βρεις στη σελίδα http://avonblog.gr/.

Να θυμάσαι ότι το μακιγιάζ σου δεν είναι μια ρουτίνα, αλλά μία δημιουργική διαδικασία μέσα από την οποία μπορείς να εκφράσεις την προσωπικότητά σου και να αφήσεις το δικό σημάδι. Έτσι, όλοι θα σε markάρουν!

mark3