Για το Dove η ομορφιά κρύβεται παντού – ακόμα και στα σημεία που δεν θεωρούμε όμορφα

Για το Dove η ομορφιά κρύβεται παντού – ακόμα και στα σημεία που δεν θεωρούμε όμορφα

Το Dove έβαλε στόχο (μεταξύ άλλων) να μας κάνει να δούμε το σώμα και συγκεκριμένα τις μασχάλες μας αλλιώς.

Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα μικρό θαύμα και για το Dove η ομορφιά του βρίσκεται ακόμα και σε σημεία που προσπαθούμε να κρύψουμε. Γι’ αυτό έχει γίνει το πραγματικό σπίτι της ομορφιάς και το δείχνει έμπρακτα με κάθε ενέργεια.

Ζουμερό ή αδύνατο, με ή χωρίς ραγάδες και σημάδια, νεανικό ή και πιο ώριμο… Το ανθρώπινο σώμα είναι όμορφο σε κάθε του μορφή, αλλά πάνω από όλα είναι το «σπίτι» μας. Είναι αυτό που μας επιτρέπει να χορεύουμε, να βουτάμε από τον πιο ψηλό βράχο, να πηγαίνουμε βόλτες με τις φίλες μας, να φιλούμε τους αγαπημένους μας. Κι όμως, επιμένουμε να το κριτικάρουμε. Να αναζητάμε τα ψεγάδια του, να το συγκρίνουμε τα σώματα που βλέπουμε να προβάλλονται στα social media. Κανένα σώμα ωστόσο δεν είναι το ίδιο με άλλο, και δεν θα έπρεπε να είναι διότι κανείς άλλος δεν είναι σαν εμάς.

Picture4mmm.jpg

Το σώμα μας είναι τόσο μοναδικό όσο εμείς και το Dove -το brand που μας αγαπά όπως ακριβώς είμαστε- το γνωρίζει καλά. Αποστολή του λοιπόν, τα τελευταία 10 χρόνια, είναι να μας κάνει να το αγαπήσουμε και να πάψουμε να το κρύβουμε. Κάπως έτσι, το Dove έχει μετατραπεί σε «σπίτι» της πραγματικής ομορφιάς, εκείνης που κρύβεται στα σημάδια, στις ραγάδες μας, στον ιδιαίτερο τόνο της επιδερμίδας μας, σε κάθε εκατοστό του δέρματός μας, ακόμα και στις μασχάλες. Γιατί λέμε «ακόμα και στις μασχάλες»; Γιατί η μασχάλη, είναι το σημείο του σώματος που οι περισσότερες από εμάς παραμελούμε. Είναι το σημείο που ντρεπόμαστε (ή και φοβόμαστε) να δείξουμε. Σκέψου το λίγο…

Picture5mmm.jpg

Πόσες φορές δεν έχεις κατεβάσει συνειδητά τα χέρια σου αγχωμένη; Πόσες φορές δεν κοίταξες επικριτικά τις μασχάλες σου ή και τις μασχάλες μίας άλλης γυναίκας; Ακόμα χειρότερα, πότε ήταν η τελευταία αφορά που περιποιήθηκες την επιδερμίδα στη περιοχή της μασχάλης σου; Κι όμως, η μασχάλη είναι όμορφη, όπως άλλωστε και κάθε άλλο σημείο του σώματός μας. Είναι όμορφη και μοναδική. Δεν μοιάζει πάντα με τις εικόνες που βλέπεις στα media και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Δεν πρέπει λοιπόν να την κρύβουμε, δεν πρέπει να την παραμελούμε, αλλά να τη φροντίζουμε.

Πρέπει να σηκώνουμε τα χέρια μας ψηλά, χορεύοντας και τραγουδώντας, να ανοίγουμε τα χέρια μας για να αγκαλιάσουμε, να ξαπλώνουμε στον ήλιο ανέμελα χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα παραπάνω εκτός από το πόσο υπέροχο είναι να απολαμβάνουμε αυτές τις στιγμές. Αυτό είναι το μήνυμα του Dove και των αποσμητικών του Dove που περιέχουν ¼ ενυδατική κρέμα και έτσι φροντίζουν την επιδερμίδα, ενώ μας προστατεύουν από τις οσμές και τον ιδρώτα.

Untitledaaaaaaa.png

Φέτος λοιπόν, όπως άλλωστε και κάθε χρόνο, το Dove έβαλε στόχο (μεταξύ άλλων) να μας κάνει να δούμε το σώμα και συγκεκριμένα τις μασχάλες μας αλλιώς, και έτσι να μας αποδείξει ότι είναι όμορφες, η κάθε μία με τον δικό της, μοναδικό τρόπο, και δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για αυτές. Για να το καταφέρει, ζήτησε από 8 φωτογράφους να αναδείξουν μέσα από τον φακό τους την ομορφιά της μασχάλης και των ιστοριών που μπορεί να μας «διηγηθεί» η κάθε μία. Φέτος, το Dove μας καλεί να ανακαλύψουμε εκ νέου αυτό το παραμελημένο σημείο του σώματος και να ανοίξει μία διαφορετική κουβέντα για την πραγματική ομορφιά, κάνοντας την αρχή την Παρασκευή 1/7.

VIDEO

Οι φωτογραφίες των Ιωάννα Ανδρεοπούλου, Κοσμά Κουμιανού, Μαρία Κουτρουμπή, Νικόλα Μάστορα, Αιμιλία Μπαλάσκα, Κώστα Πήττα, Μαρία Σιάρμπα και Ηλία Καμπουράκη, θα βρίσκονται συγκεντρωμένες στην έκθεση φωτογραφίας «The Artpit Collection By Dove» στον εκθεσιακό χώρο του μετρό Συντάγματος και θα είναι ανοιχτή προς το κοινό την Παρασκευή 11:00-16:00 και Σάββατο & Κυριακή 11:00-19:00.

Το Queen.gr θα βρίσκεται εκεί για να διηγηθούμε τις δικές μας ιστορίες, να θαυμάσουμε τη μασχάλη όπως τη φωτογράφισαν οι ταλαντούχοι συντελεστές του «The Artpit Collection By Dove» και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα παρέα με το Dove: Ότι η ομορφιά πρέπει να είναι πηγή αυτοπεποίθησης γιατί είναι αυθεντική, είναι αληθινή, είναι μοναδική. Έλα και εσύ μαζί μας και ας ανοίξουμε τον διάλογο για την ομορφιά όπου και αν κρύβεται.

#DOVE #TheArtpitCollection