Make-up your day! Πώς θα πετύχετε το τέλειο all day μακιγιάζ βήμα-βήμα

Μαρία Ροδίτη
Make-up your day! Πώς θα πετύχετε το τέλειο all day μακιγιάζ βήμα-βήμα

Το all day μακιγιάζ μοιάζει μονόδρομος για τα everyday looks μου και φυσικά, βρίσκω όλα τα beauty items που χρειάζομαι μόνο στο Golden Hall.

Αν και εσύ περνάς πολλές ώρες καθημερινά εκτός σπιτιού, τότε με καταλαβαίνεις. Διότι πέρα από το outfit, που θέλεις να αρμόζει σε κάθε ώρα της ημέρας, θέλεις να κάνεις και ένα all day μακιγιάζ, ώστε να μπορείς να «σταθείς» σε κάθε περίσταση: Από το γραφείο και το meeting με τους συναδέλφους, μέχρι το after work drink σε κάποιο bar κοντά στο γραφείο.

«Και ποιο είναι το σωστό, all-day μακιγιάζ;», διερωτάσαι. Πίστεψέ με! Δεν είναι τόσο δύσκολο, όσο νομίζεις, ούτε μιλάμε για κάποιο challenge. Μπορείς να κάνεις απλώς μία βόλτα στο Golden Hall, όπως έκανα και εγώ. Διότι εκεί θα βρεις όλα εκείνα τα beauty items, που θα θέλεις να βρίσκονται πάντα στο νεσεσέρ σου και θα σου χαρίζουν τα πιο κομψά και εντυπωσιακά all day make-up looks, με διαφορά.

Ομοιόμορφη όψη, φυσική κάλυψη και λάμψη

Εσύ που αγαπάς το fresh και υγιές δέρμα, αλλά δεν θέλεις να γυαλίζεις όλη μέρα, χρειάζεσαι οπωσδήποτε μια πούδρα. Η VICHY Mineralblend Healthy Glow Tri-Colour Powder Light που βρήκα στο Φαρμακείο Elina Rapti, θα σου χαρίσει την τέλεια βάση με το απαραίτητο glow για να ξεκινήσεις το all day μακιγιάζ σου.

1667479059069-710009088-image005.jpg

Φαρμακείο Elina Rapti, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106843927

Pinky ζυγωματικά και juicy χείλη

Αν κάτι χαρακτηρίζει το all day make up, αυτό είναι η pinkish όψη του προσώπου, που επιτυγχάνεται με τονισμένα ζυγωματικά και juicy lips. Εγώ δοκίμασα το ρουζ BENEFIT COSMETICS, Benefit Gogotint που βρήκα στα Sephora -κι έμεινα speechless.

LPR53324.jpg

Sephora, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2106837343

Earth tones για τα πιο hot eye looks

Για βλέμμα που μαγνητίζει χρειάζεσαι μια παλέτα σκιών σε earthy tones, δηλαδή σε καφέ και μπεζ αποχρώσεις. Στο πολυκατάστημα attica βρήκα τη must have παλέτα σκιών Byredo, Eyeshadow 5 colours στην απόχρωση Dysco, που ήδη έγινε μία από τις αγαπημένες μου.

image009.jpg

attica, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2119900000 και 2111814000

Γήινες σκιές, αλλά με μικρές δόσεις glitter

Ένα touch of glam χρειάζεται κάποιες φορές στο all day μακιγιάζ σου και για να το πετύχεις, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τις παλέτες Make Up Revolution που θα βρεις στα Fairynails. Έχουν τόσο glitter, όσο χρειάζεσαι για να μαγνητίσεις με το βλέμμα σου.

image011.jpg

Fairynails, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 210 6836907

Mascara, the legend

Oλοκληρωμένο make up look -και ειδικά all day μακιγιάζ- χωρίς μαύρη mascara δεν γίνεται. Αυτό όλες το γνωρίζουμε. Η mascara, άλλωστε, είναι εκείνο το beauty item που χαρίζει όγκο στις βλεφαρίδες και απογειώνει το βλέμμα στη στιγμή. Η συγκεκριμένη mascara Lush Lashes, που θα βρεις στο κατάστημα LUSH είναι πραγματικά legendary.

image013.jpg

LUSH, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6839755

All day μακιγιάζ πάντα και παντού

Δεν θα μπορούσα να φύγω από το Golden Hall χωρίς να διαλέξω το κατάλληλο νεσεσέρ για τα must have beauty προϊόντα, που χρειάζομαι για το all day μακιγιάζ μου. Και το πιο θηλυκό και εντυπωσιακό νεσεσέρ για τα καλλυντικά μου το βρήκα στο κομμωτήριο Georgios Doudessis, το place to be για την περιποίηση των μαλλιών μας, την αποτρίχωση και το μακιγιάζ, δηλαδή το ιδανικό μέρος για εμάς που θέλουμε να αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας!

image015.jpg

Georgios Doudessis, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6855650 και 210 6837753

Το all day μακιγιάζ είναι η πιο σίγουρη και updated λύση για εμάς τις γυναίκες, που θέλουμε να είμαστε κομψές, εντυπωσιακές αλλά χωρίς υπερβολές στην καθημερινότητά μας. Αν θέλεις, λοιπόν, και εσύ να δημιουργείς με επιτυχία all day make up looks, δεν έχεις παρά να κάνεις την εγγραφή σου στο νέο site του Golden Hall για να ετοιμάσεις τη beauty wish list σου και στη συνέχεια, να επισκεφθείς το αγαπημένο σου Εμπορικό Κέντρο, το Golden Hall. Θα βρεις ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Trust me!