Πίσω στην εποχή της θηλυκότητας με τη Lancôme και το Atelier Loukia

Πίσω στην εποχή της θηλυκότητας με τη Lancôme και το Atelier Loukia

Στην παρουσίαση της συλλογής «Billie» για τον χειμώνα 2011.12, της Λουκίας, το μακιγιάζ της Lancôme, συμπλήρωσε τη θεατρική εικόνα.

Μετατρέποντας το μακιγιάζ σε άλλο ένα τρόπο προβολής της αισθητικής της Λουκίας, η έμπειρη ομάδα των make-up artists της Lancôme, προσέγγισαν την επιθυμία της σχεδιάστριας για τη «θεατρική» οπτική που ήθελε να περάσει στο κοινό της. Άλλωστε, η επίδειξη ήταν σκηνοθετημένη από το Θεόδωρο Τερζόπουλο.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και δημιουργώντας την έκπληξη κυρίως μέσα από το μακιγιάζ στα μάτια των μοντέλων, απόδωσαν δύο διαφορετικά look. Και στα δύο το πρόσωπο προέβαλλε το αποτέλεσμα της αψεγάδιαστης φυσικής-γυμνής επιδερμίδας που δημιούργησαν οι make-up artists της Lancôme, με το make up Teint Miracle της Lancôme και τα χείλη κρατήθηκαν σε λαμπερές neutral αποχρώσεις όλες από τη σειρά Rouge Absolu Nu της Lancôme

Ένα αγγελικό look, δημιουργήθηκε γα τα ξανθά μοντέλα με σκούρες αποχρώσεις του ροζ και του μωβ και ένα δεύτερο look ήταν gothic και πιο υποβλητικό επιλέχθηκε για τα μελαχρινά μοντέλα. Έντονες κεραμιδί, καφέ και μαύρες σκιές της Lancôme χρησιμοποιήθηκαν για να δώσουν την ένταση σ' αυτήν την περίπτωση, ενώ το αποτέλεσμα στο βλέμμα ολοκλήρωσε η μάσκαρα Hypnose Drama της Lancôme που δίνει έντονο πολύ μαύρο όγκο στις βλεφαρίδες.