Θέλετε ένα ξεχωριστό beauty look γι αυτή την Άνοιξη; Δείτε πώς θα το πετύχετε!

Βιβή Αγγελάκη
Θέλετε ένα ξεχωριστό beauty look γι αυτή την Άνοιξη; Δείτε πώς θα το πετύχετε!

Η πρόταση από το show του οίκου Giorgio Armani Privé στην εβδομάδα υψηλής ραπτικής στο Παρίσι σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Βήμα- βήμα ακολουθήστε τον οδηγό! 


Το show του αγαπημένου οίκου στο Παρίσι, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν μοναδικό. Οι πράσινες και μοβ αποχρώσεις, το φυσικό λευκό, το μπεζ της άμμου, το μαύρο και -για το βράδυ- μπλε και τα αχνά αποτυπώματα των μπαμπού στα εμπριμέ υφάσματα, ήταν μόνα μερικά από τα highlights της βραδιάς, εμπνευσμένα από το Κινεζικό πολιτισμό.

33fc4804-fed8-409a-a0f8-3d943c9ced82-1358x2040

Εκτός, όμως από τις υπέροχες δημιουργίες, αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν το υπέροχο beauty look που δημιούργησε η International Make Up Artist του οίκου, Linda Cantello.

«Απαλό, με μια διάφανη στρώση από γαλάζιο να απλώνεται στα μάτια και να τονίζεται από λεπτές χρυσές γραμμές. Στο ίδιο πνεύμα, η επιδερμίδα είναι σχεδόν πορσελάνινη. Τα χείλη τονίζονται διακριτικά με μια νέα απόχρωση που ονομάσαμε "Bamboo". Ένα απαλό μπεζ χρώμα στα νύχια ολοκληρώνει το look. Το look είναι κάτι παραπάνω από φυσικό». Και επειδή τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο, σας έχουμε όλα τα μυστικά για το πώς θα πετύχετε αυτό το makeup look.

giorgio-armani-prive-beauty-haute-couture-spring-2015-pfw22


Αρχικά η επιδερμίδα προετοιμάζεται με τα Crema Nera Supreme Reviving Serum, Cream και Eye Compact. Ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας επιλέχθηκαν οι αποχρώσεις Maestro Fusion Makeup, #2 και #3, αναμεμειγμένες με το Maestro Fusion Makeup #0 για μια όψη υγιούς επιδερμίδας. Το High Precision Retouch χρησιμοποιήθηκε κάτω από τα μάτια, εφόσον ήταν απαραίτητο και μια δόση Maestro Fusion Makeup στο κινητό βλέφαρο στην ίδια απόχρωση.

giorgio-armani-prive-beauty-haute-couture-spring-2015-pfw5

Όσο για το eye look: Στο κινητό βλέφαρο χρησιμοποιήθηκε η νέα σκιά Giorgio Armani Eye Tint σε απόχρωση #3, που απλώθηκε αρκετά στο εξωτερικό βλέφαρο ώστε να "μακρύνει" το μάτι. Η απόχρωση #12 του Eye Tint τόνισε την εσωτερική γωνία του ματιού.
Μια χρυσή γραμμή σαν eyeliner σχεδιάζεται με το Eye Tint στην απόχρωση #7 "Zenith" από τη συλλογή "Eclipse" (διαθέσιμη από τον Απρίλιο του 2015) για να τονίσει τα μάτια και να δημιουργήσει ένα πιο έντονο, γεωμετρικό σχήμα. Στο κάτω μέρος των ματιών το Eye Tint σε απόχρωση #3 τονίζει το βλέμμα.

giorgio-armani-prive-beauty-haute-couture-spring-2015-pfw3

Δημιουργήστε καμπύλες στις βλεφαρίδες και εφαρμόστε την Armani Black Ecstasy μάσκαρα στην απόχρωση #3 "wood", μόνο στις επάνω βλεφαρίδες.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του look είναι τα έντονα, ίσια φρύδια –τρέμε Cara! Η makeup artist χρησιμοποίησε το Eye&Brow Maestro, σε φυσική απόχρωση.

giorgio-armani-prive-beauty-haute-couture-spring-2015-pfw17

Ενώ στα χείλη, απλώστε το, ειδικά σχεδιασμένο από το Armani Runway Lab, Rouge d'Armani που ονομάστηκε "Bamboo" ταμποναριστά με τα δάχτυλα.

Και φυσικά μην ξεχνιέστε! Τα νύχια είναι nude και λαμπερά με το ειδικά σχεδιασμένο Giorgio Armani Nail Lacquer από το Armani Runway Lab, που ονομάστηκε "Bamboo".

giorgio-armani-prive-beauty-haute-couture-spring-2015-pfw7

Τι λέτε, θα το δοκιμάσετε;