Something Blue

Something Blue

Βάψτε τα νύχια σας στο χρώμα του πριγκιπικού γάμου με την Wedding Collection της Essie.

«Εάν ετοιμάζεστε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας, τότε ήρθε η ώρα να περιποιηθείτε τα νύχια σας! Οι περισσότερες νύφες συνήθως ξεχνάνε τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζουν τα χέρια την ημέρα του γάμου τους αλλά και την ημέρα του αρραβώνα» λέει η Essie Weingarten.


Κι έχει δίκιο. Μετρήστε τις στιγμές στις οποίες τα χέρια σας πρέπει να είναι έτοιμα για την κάμερα: η φωτογράφιση της ανθοδέσμης, οι βέρες, το κόψιμο της γαμήλιας τούρτας και πολλές ακόμη. Τα χέρια σας πρέπει να είναι έτοιμα για τα κοντινά τους πλάνα.


Όπως τονίζει η ιδρύτρια της essie cosmetics Essie Weingarten «Επειδή το νυφικό είναι λευκό δε σημαίνει ότι δε μπορείς να προσθέσεις χρώμα. Τα νύχια σας είναι το νούμερο ένα αξεσουάρ την ημέρα του γάμου σας, να είσαστε τολμηρές και να εκφράζετε τον εαυτό σας μέσα από το χρώμα!. Ήρθε η ώρα να φορέσετε την καρδιά σας στα ακροδάχτυλά σας!»


Γι' αυτό πείτε «Ναι» όχι μόνο στον καλό σας αλλά και στο χρώμα. Η παιχνιδιάρικη και ξεχωριστή Wedding Collection της essie για το 2011 σας δίνει τέσσερις επιλογές:

essie1

Borrowed and blue: Πολυτελές και σικάτο, μια νότα μπλε συμπληρώνει το look. Το χώρο τον νοικιάσατε, το πέπλο το δανειστήκατε, αυτή όμως η ελαφριά απόχρωση του μπλε είναι για πάντα.


Made to honor: Μια ροζ απόχρωση που κολακεύει για να είναι η ζωή σας ροζ.


Better together: Ένα επίσημο, αγαπημένοφυσικό ροζ για να θυμάσαι πάντα ότι η ζωή είναι καλύτερη όταν τη μοιράζεσαι.


First dance: Με αυτήν την έντονη και ξελογιάστρα απόχρωση θα τραβήξετε την προσοχή όλων των καλεσμένων σας και θα μείνετε για πάντα στην καρδιά τους.