Θα έπιανες ποτέ τα μαλλιά σου με αυτόν τον τρόπο;

Βιβή Αγγελάκη
Θα έπιανες ποτέ τα μαλλιά σου με αυτόν τον τρόπο;

Μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού χαμηλού ponytail...

Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης ολοκληρώνεται και αν μη τι άλλο τα σημειωματάρια των cool κοριτσιών σε όλο τον κόσμο έχουν γεμίσει από fashion και beauty σημειώσεις για τη νέα σεζόν. Έτσι, μετά, το Snapchat Filter Makeup, που είδαμε στο fashion show του οίκου Desigual, το εντυπωσιακό μακιγιάζ στο show της Victoria Beckham, δε γινόταν να μην κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στο fashion show –και πιο συγκεκριμένα στα hairlooks -του οίκου Tibi για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017!


Ξεφεύγοντας από τα κλασικά αξεσουάρ που όλες έχουμε κατά νου όταν πιάνουμε τα μαλλιά μας κοτσίδα (όπως τα κάθε λογής λαστιχάκια), τα μοντέλα στο show του οίκου εμφανίστηκαν έχοντας πιάσει τα μαλλιά τους σε super sleek χαμηλά ponytails στερεωμένα με... ζώνες!

29307363040 e0ebaa76cf k


Ναι καλά κατάλαβες! Όπως θα δεις καις τις φωτογραφίες από τα backstage στου show, οι χαμηλές κοτσίδες στερεώθηκαν με υφασμάτινες ζώνες που δημιουργήθηκαν γι αυτόν ακριβώς το σκοπό (aka για τα μαλλιά των μοντέλων).

backstage at tibi for aveda at new york fashion week 3
29482913392 e7b4d969aa z


Πρόκειται για ένα «old-school modern look» είπε χαρακτηριστικά ο hairstylist που επιμελήθηκε το look των μοντέλων, Frank Rizzieri, που χρησιμοποίησε προϊόντα Aveda για να το πετύχει, ενώ σε κάθε μοντέλο έκανε μία διαφορετική χωρίστρα είτε στο κέντρο, είτε στο πλάι.


Στην ουσία πρόκειται για μια πιο μοντέρνα εκδοχή της χαμηλής κλασικής κοτσίδας, ενώ η ζώνη χρησιμοποιήθηκε για να καλύψει το διάφανο λαστιχάκι που βοηθούσε στο να μη "γλιστράει" από τα μαλλιά!


Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Εσύ θα δοκίμαζες ποτέ το εν λόγω trend;