Αρωματικά τατουάζ; Κι όμως, αυτό είναι το νέο beauty trend που θα ερωτευτείς φέτος

Αρωματικά τατουάζ; Κι όμως, αυτό είναι το νέο beauty trend που θα ερωτευτείς φέτος

Και όμως υπάρχουν

Φαντάζεσαι να μπορούσες να κάνεις ένα τατουάζ που να μην είναι μόνιμο και να μυρίζει όπως τα λουλούδια; Λοιπόν, είσαι πολύ τυχερή γιατί αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει πραγματικά. Τα τατουάζ είναι πια αναπόσπαστο κομμάτι μας και σίγουρα θα έχεις μπει κι εσύ πολλές φορές στον πειρασμό να κάνεις ένα (εάν δεν έχεις ήδη φυσικά).

Συνήθως όμως σκέφτεσαι το γεγονός πως θα το έχεις για πάντα επάνω σου και επειδή δεν είσαι έτοιμη ακόμη να ζήσεις με κάτι τέτοιο το ξανασκέφτεσαι. Μέχρι τώρα υπήρχε στη ζωή μας η χένα, τώρα όμως υπάρχει ένα καινούργιο trend, του οποίου οι αναζητήσεις του έχουν αυξηθεί κατά 450% από πέρυσι.

Πλέον μπορείς να κάνεις ένα ημιμόνιμο τατουάζ, το οποίο και θα μπορείς να το αφαιρέσεις όταν θελήσεις και θα μυρίζει και όμορφα. Τα τατουάζ Tattly είναι εμπνευσμένα από τον Γάλλο καλλιτέχνη Vincent Jeannerot και μπορείς να τα βρεις σε πολλά διαφορετικά σχέδια.

Στο επίσημο account του brand στο instagram θα δεις μερικά από αυτά για να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει πιο πολύ. Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει στην Ελλάδα το συγκεκριμένο είδος, όμως στο κοντινότερο τατουατζίδικο μπορούν να σου απαντήσουν.