Body Make Up: Ιδανική επιλογή!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Body Make Up: Ιδανική επιλογή!

Για τους εξής λόγους...

Καλύπτουν ατέλειες στο σώμα όπως ακριβώς και τα foundation στο πρόσωπο. Ευρυαγγείες στα πόδια, πανάδες στο ντεκολτέ, θηλώματα ή κοκκινίλες που δε θες να φανούν το καλοκαίρι με τα καυτά σου σορτσάκια ή το καλό σου φόρεμα σε μια επίσημη περίσταση... Τα Body Make Up είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

To Face & Body Foundation της σειράς Dior Backstage είναι ο μυστικός σύμμαχος κάθε makeup artist χαρίζοντας άμεσα άψογη επιδερμίδα με εξαιρετικά ρυθμιζόμενη κάλυψη και ποικιλία αποτελεσμάτων από φυσική nude λάμψη ως τέλεια υψηλή κάλυψη.

1n neutral 50 ml

Make-up για τα πόδια & το σώμα Perfect Body Make Up Της Dermacol. Παρέχει στα πόδια & στο σώμα άμεσο αποτέλεσμα μαυρίσματος, καλύπτει πλήρως τις ατέλειες και χαρίζει ενιαίο τόνο στο δέρμα. Κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο λεπτή χαρίζοντας στο δέρμα μία βελούδινη αίσθηση απαλότητας χάρη στη λεπτή υφή του από Πανθενόλη και Βιταμίνη Ε.

dermacol perfect body make up maquillaje para cuerpo D NQ NP 830905 MLM27533598812 062018 F

Το σπρέι για τα πόδια SPRAY ON LEG FOUNDATION της Art Deco, είναι ιδανικό για ένα γρήγορο, ομοιόμορφο μαύρισμα. Παρέχει στο σώμα μια φυσικά μαυρισμένη όψη και καλύπτει τις μικρές ατέλειες, στεγνώνει γρήγορα και είναι μακράς διαρκείας. Επίσης, xαρίζει φυσικό μπρούτζινο χρώμα.

8577 zoom

Το VICHY DERMABLEND TOTAL BODY CORRECTIVE FOUNDATION καλύπτει: Μέτριες έως και σοβαρές ατέλειες της επιδερμίδας του σώματος: Τατουάζ, ραγάδες, φλεβίτιδα, μώλωπες, σημάδια από ουλές και εγκαύματα. Καθόλη την διάρκεια της ημέρας το Dermablend make-up για το σώμα, είναι πολύ ανθεκτικό και έχει διάρκεια 16ωρών, που αντιστέκεται ακόμη στον νερό και τον ιδρώτα. Άνετη επιδερμίδα χωρίς αποτέλεσμα "μάσκας" όλη την ημέρα.

dermablend
tumblr nar8o309vG1sx0zsjo1 500

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

4 Beauty looks που αγαπήσαμε από τα χθεσινά MAD VMA AWARDS