To νέο trend στα μαλλιά λέγεται #GlassHair και θα τα μάθεις όλα εδώ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
To νέο trend στα μαλλιά λέγεται #GlassHair και θα τα μάθεις όλα εδώ

Το θέλουμε. Το θέλουμε πολύ.

Πρώτα ήρθε το glass skin που ήθελε την επιδερμίδα μας «γυαλί». Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα μαλλιά σαν «γυαλί». Το νεότερο trend στα μαλλιά λέγεται #GlassHair και έκανε το ντεμπούτο του μαζί με τα κοντά, 90’s καρέ που έκοψαν οι celebrities. Μαζί με το κούρεμα, αποκάλυψαν τόσο λαμπερά, smooth, ίσια μαλλιά που δημιουργήθηκε ο ορισμός Glass Hair και πρώτη τον χρησιμοποίησε η hair stylist της μέλλουσας κα. Bieber, Hailey Baldwin αναφερόμενη στο φρέσκο, smooth καρέ της.


https://www.instagram.com/p/Bfa1Wk2hRXX/?utm_source=ig_embed

Έπειτα ήρθε η Khloe (η Kardashian) με το ultra smooth καρέ της να προστεθεί στη λίστα με το καρέ και σιγά σιγά να αρχίσει να διαμορφώνει το trend.


https://www.instagram.com/p/BmLjy7jlnY0/?utm_source=ig_embed

Τρίτη ήταν η Kim για το κούρεμα της οποίας ευθύνεται ο Chris Appleton ο οποίος μάλιστα παραδέχτηκε πως έμπνευση για το κούρεμα στάθηκαν τα «σαν γυαλί μαλλιά των 90’s» (σε κάπως ελεύθερη μετάφραση).


https://www.instagram.com/p/Bl6ZQwUBL-0/?utm_source=ig_embed

Βέβαια η Kim δεν τα κράτησε όπως ήταν αναμενόμενο αλλά το trend είχε δημιουργηθεί και ακολούθησε η Lucy Hale με το πιο λαμπερό καρέ ever (και την πιο τέλεια πράσινη σκιά αλλά θα τα πούμε αυτά άλλη ώρα).


https://www.instagram.com/p/BmZl8RolzzK/?utm_source=ig_embed

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, το #GlassHair trend θέλει τα μαλλιά κομμένα σε ένα αυστηρό, ολόισιο και σούπερ smooth-λαμπερό καρέ. Το κούρεμα θα το αναλάβει ο κομμωτής σου και σου προτείνουμε να το κάνεις γιατί θα σε σώσει μόλις έρθει το φθινόπωρο και τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλλες τα μαλλιά σου όλο το καλοκαίρι θα βγουν προς τα έξω. Το smoothness και το glassiness θα το αναλάβουμε εμείς. Δες ποια προϊόντα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μαλλιά σαν «γυαλί» και μην μας ευχαριστείς. Κουρέψου.